Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-061 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-061 Sample Questions:

1. An application in Leopard has become unresponsive, and you wish to force the application to quit. Which THREE of the following are ways to Force Quit an unresponsive application in Leopard? SELECT THREE
A. Press Command-Control-Eject
B. Press Command-Option-Escape
C. Choose Force Quit from the Apple Menu
D. Control-click the application's icon in the Dock
E. Press and hold the power button for ten seconds
F. Press and hold the mouse button for ten seconds
Answer: BCD

2. A customer would like to install Leopard onto a Mac with Mac OS X 10.2 Jaguar. What installation options will be available to this customer? SELECT ALL THAT APPLY.
A. Upgrade
B. Secure Install
C. Erase and Install
D. Archive and Install
Answer: CD

3. Which TWO of the following Macintosh Computers DO NOT support Leopard? SELECT TWO
A. Mac Pro
B. iBook G3
C. Power Mac G5
D. Power Mac G4 Cube
E. PowerBook G4 (12-inch)
Answer: BD

4. After installing Windows on his Mac with Leopard using Boot Camp, a customer is unable to eject the Windows Installer CD from his optical drive. What should you tell this customer?
A. The optical drive may have failed, and should be brought in for testing.
B. Apple does not support Boot Camp and the customer should contact Microsoft for support.
C. Until the customer installs the Mac drivers for Windows, he will be unable to use the eject key on his keyboard.
D. The customer did not run the required firmware update and needs to do so before the optical drive will work with Windows.
Answer: C

5. Which TWO of the following are supported ways of restoring a file or folder from a Time Machine backup in Leopard? SELECT TWO
A. Manual restore through Finder
B. Restore from the Time Machine interface
C. Time Machine Restore Utility in the Utilities folder
D. Use the Restore tab in the Time Machine system preference pane.
Answer: AB

6. A customer using a Mac with Leopard complains that she set up a new user account in Accounts preferences, but that user does not appear in the Login Window. Which of the following is the most likely explanation for this?
A. The user has a sharing only account.
B. The user has attempted to log in too many times.
C. The user has time limits applied that have expired.
D. The user has parental controls applied that have been activated.
Answer: A

7. Which one of the following combinations of network configurations would require multiple locations to properly configure?
A. PPP dialup IP address with modem and DHCP IP address with AirPort.
B. DHCP IP address with built-in Ethernet and DHCP IP address with AirPort.
C. PPP dialup IP address with modem and fixed IP address with built-in Ethernet.
D. Fixed IP address with built-in Ethernet and DHCP IP address with built-in Ethernet.
Answer: D

8. Leopard supports the creation of groups to manage permissions for multiple user accounts.
A. True
B. False
Answer: A

9. Which three of the following drive types are supported by Leopard for Time Machine backups? SELECT THREE
A. iPod
B. XSAN volume
C. Dot Mac iDisk
D. Internal non-startup volume
E. External USB, FireWire, or eSATA drive
Answer: BDE

10. A customer complains that the image on her MacBook's display is too large and distorted. Which of the following would be the best suggestion to resolve this issue?
A. Open Display preferences and change the display resolution.
B. Adjust brightness control to a more optimum setting.
C. Restart the MacBook in Verbose Mode.
D. Replace the display assembly.
Answer: A

11. You can reinstall bundled printer drivers from the Leopard installation disc.
A. True
B. False
Answer: A

12. Leopard File Sharing allows files to be shared in folders other than the user's Public folder.
A. True
B. False
Answer: A

13. Which conditions must be met for you to be able to connect to a remote "Back to My Mac"-enabled computer? (SELECT ALL THAT APPLY)
A. You have a .Mac account.
B. The remote computer must be awake.
C. Your computer has "Back to My Mac" enabled.
D. Remote computer has "Back to My Mac" enabled.
E. Your Time Machine Backup Disk must be connected.
Answer: ABCD

14. Which ONE of the following volume formats is required for use on a Time Machine backup drive?
A. Mac OS Standard
B. Mac OS Extended
C. FAT-32
D. NTFS
E. UFS
Answer: B

15. Which application provides the most detail about system processes in Mac OS X v10.5?
A. System Profiler
B. Activity Monitor
C. Process Manager
D. CPU Monitor Expanded Window
Answer: B

16. Which of the following scenarios is most appropriate to use Repair Permissions in Disk Utility?
A. Cannot open one Numbers document. Other Numbers documents open without issue.
B. Cannot install any application into /Applications.
C. Cannot completely erase and install Leopard.
D. Computer fails to turn on.
Answer: B

17. In order to install Leopard, the Mac must have at least _____ .
A. one processor running at 667 MHz
B. one processor running at 867 MHz
C. two processors running at 667 MHz
D. two processors running at 867 MHz
Answer: B

18. The startup sequence for Leopard is broken into three major sections. In what order do the following three stages occur?
a.Startup
b.Hardware
c.Login
A. a-b-c
B. b-c-a
C. c-b-a
D. b-a-c
E. c-a-b
Answer: D

19. What should you look for when quickly checking Leopard's Network preference for proper network configuration?
A. Verify the preference pane is unlocked.
B. Click the Advanced button and verify that no proxies are enabled.
C. Look for the color of the dot next to the expected network port.
D. Look for the presence or absence of a dot next to the expected network port.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved