Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-008 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-008 Sample Questions:

Q: 1
You require additional information about a specific problem with a customer's Mac. Which one of the following resources is the Apple-recommended choice for researching the problem?
A. Downloads
B. Discussions
C. User's manual
D. Knowledge Base
Answer: D

Q: 2
A MacBook sometimes becomes unresponsive and the cursor freezes on the display when running an application. You have verified the symptom, and have already attempted to force the application to quit, but the computer remains unresponsive. What should you try next?
A. Disconnect all power sources for several minutes to reset the SMC.
B. Hold the eject button down for several seconds to reset the application.
C. Hold the trackpad button down for several seconds to regain cursor control.
D. Press the power button for several seconds to try shutting the computer down.
Answer: D

Q: 3
What precautions should be taken if a discharged CRT must remain exposed for any length of time?
A. You should reset the Power Manager Unit on the logic board.
B. You should perform a full set of video adjustments on the CRT.
C. You should remove the CRT from the computer or display assembly.
D. You should establish an ongoing lead between the CRT anode and ground.
Answer: D

Q: 4
Which of the following most accurately describes what happens during Safe Sleep activation in Mac portables?
A. The contents of RAM are written to NVRAM before sleep.
B. The contents of the hard disk are encrypted before sleep.
C. The contents of RAM are written to hard disk before sleep.
D. The contents of the hard disk are read into RAM before sleep.
Answer: C

Q: 5
The LED on a MacBook MagSafe power adapter doesn't illuminate at all when it's plugged into the MacBook and you know the adapter is connected to a known good power source.
What is most likely the cause of this symptom?
A. The MacBook has a faulty main battery.
B. The MagSafe adapter needs to be reset first.
C. The MacBook requires an SMC firmware update.
D. A MagSafe adapter connector pin is stuck down.
Answer: D

Q: 6
A MacBook Pro powers on with no image on the built-in display. You connect an external display and restart the MacBook Pro, yet you still see no image on either display. Which of the following is most likely the cause of this symptom?
A. Dead battery
B. Not enough RAM
C. Faulty optical drive
D. RAM not completely seated
Answer: D

Q: 7
You are about to replace a MacBook Air logic board. Which of the following is the most important step you should take immediately after removing the bottom case?
A. Remove the thermal module.
B. Disconnect the main battery.
C. Remove the hard drive.
D. Remove the processor.
Answer: B

Q: 8
To ensure proper fan and temperature control in the Power Mac G5, you must run the thermal calibration routine found on the ______ disc whenever you replace a processor or logic board with a new processor or logic board.
A. Apple Service Diagnostic
B. Apple Hardware Test
C. Fan Control Installer
D. Mac OS X Installer
Answer: A

Q: 9
What does Apple recommend you do before replacing or installing any internal parts in an Xserve?
A. Remove all drive modules from the Xserve.
B. Remove the Xserve from its rack.
C. Press the System Identifier button.
D. Unlock all drive module bays.
Answer: B

Q: 10
You are troubleshooting an eMac that has no image on its built-in display. You have already checked user controls and reset PRAM, but the issue persists. When you connect an external display to the eMac's VGA output port and restart the eMac, you see a proper image on the external display. Which of the following service modules would most likely be the cause of these symptoms?
A. Display Analog Assembly
B. Power Supply Assembly
C. Logic Board
D. Hard drive
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved