Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-005 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-005 Sample Questions:

1. Which of the following is the format used to describe a version of Apple diagnostic software used with Intel Macs?
A.3S107
B.2.5.8
Answer: A

2. A Power Mac G5 fails to power on when connected to a known-good power outlet with a known-good power cord. Which of the following steps should be tried FIRST?
A.Replace the processor (s)
B.Replace the power supply.
C.Reset the logic board PMU.
D.Run Apple Service Diagnostic.
Answer: C

3. In the component isolation technique, if you do not get a startup chime and/or a flashing question mark after configuring a minimal system, you check the components of the minimal system by _____.
A.disassembling and reassembling them
B.replacing them with known-good parts in any order
C.adding more known-good parts in a specified order
D.replacing them with known-good parts in a specified order
Answer: D

4. Which part or parts of an eMac should NOT be touched until after the display is disconnected from its power source and the CRT is properly discharged? SELECT ALL THAT APPLY
A.Yoke assembly
B.Anode aperture
C.Flyback transformer
D.Front of CRT display
E.Outer plastic housing
F.Yoke cable/connector
Answer: ABCF

5. What is the main function of Server Monitor?
A.It provides detailed status of Xserve hardware functionality.
B.it executes a full suite of diagnostics on all internal Xserve hardware.
C.It monitors the Mac OS X Server operating system and reports on any crashed processes.
D.It provides the video driver software to support connection of an Apple Cinema display to an Xserve running Mac OS X Server.
Answer: A

6. Why do you need to take precautions when disposing of CRT displays? SELECT TWO
A.CRT displays may contain toxic gases.
B.CRT displays may present a fire hazard.
C.CRT displays may implode if mishandled.
D.CRT displays may present a radiation hazard.
E.CRT displays may contain hazardous materials.
Answer: CE

7. Which of the following tools is required to remove most major modules inside an Xserve G5?
A.None
B.Torx Driver
C.Hex Nut Driver
D.Flat Blade Screwdriver
Answer: A

8. Which of the following combination of Drive Module Status Lights and Drive Module Activity Lights should you look for before you can safely remove a module from an Xserve G5?
A.Both lights ON
B.Both lights OFF
C.Status light ON, activity Light OFF
D.Status light OFF, activity light ON
Answer: B

9. What does Apple recommend you do before replacing or installing any internal parts in an Xserve?
A.Remove all drive modules from the Xserve.
B.Remove the Xserve from its rack.
C.Press the System Identifier button.
D.Unlock all drive module bays.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved