Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-004 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-004 Sample Questions:

1. Which THREE of the following symptoms would be best resolved by performing a PMU reset as a first step?

A: Computer does not turn on
B: Fans run too loudly after startup
C: Network / Internet connectivity issues
D: USB and/or FireWire port(s) do not function
E: Computer does not sleep / wake from sleep
Answer: A, D, E

2. A customer's Power Mac G5 fails to power on when connected to a known-good power outlet with a known-good power cord. Which of the following steps should be tried FIRST?

A: Replace the processor(s)
B: Replace the power supply.
C: Reset the logic board PMU.
D: Run Apple Service Diagnostic.
Answer: C

3. The basis for the component isolation troubleshooting technique is an understanding of _______ within computers.

A: power flow
B: software data flow
C: firmware data flow
D: processor instruction flow
Answer: A

4. Which of the following is a hazardous area due to high voltage even when an eMac is unplugged?

A: Anode cap
B: Hard drive
C: Logic board
D: Optical drive
Answer: A

5. A Power Mac G5 fails to start up, and the status light on the front of the computer flashes three times. What does this indicate?

A: Thermal failure
B: No startup disk found
C: Firmware v3.0 upgrade required
D: No RAM banks passed memory testing
Answer: D

6. An eMac has no video, but powers on with a normal startup chime, and normal startup sounds from the hard drive. Which of the following steps should you try next?

A: Update the eMac's firmware.
B: Replace the eMac logic board.
C: Replace the eMac Display/Analog Assembly.
D: Connect a known-good VGA display to the eMac.
Answer: D

7. Which of the following is the most common example of electrostatic discharge?

A: You touch an object and feel a brief spark.
B: You see a bright flash on the CRT display of an eMac.
C: You plug a power cord into an outlet and you see a spark.
D: You hear a crackling noise coming from inside the computer.
Answer: A

8. Which TWO of the following statements about handling a CRT are true?
A:A discharged CRT can build up a secondary charge over time.
B:You should wear a grounding wrist strap or heel strap when discharging a CRT.
C:You must attach the discharge tool to ground before using it to discharge a CRT.
D:You should wear a grounding wrist strap or heel strap when performing live adjustments.
E:You must disconnect the power cord and discharge the CRT before performing live adjustments.
Answer: A, C

9. An eMac (USB 2.0) has a malfunctioning logic board. You replace the logic board. Which of the following diagnostic utilities should you run to verify that the new logic board is functioning properly?

A: MacTest Pro
B: Disk First Aid
C: TechTool Deluxe
D: Apple Service Diagnostic
Answer: D

10. Which of the following would be the most appropriate question to ask FIRST, when gathering information from customers about a problem with their Apple product?

A: What is the issue?
B: What operating system are you using?
C: Did you turn off the computer improperly?
D: Is this the first time you have had this problem?
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved