Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-803 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-803 Sample Questions:

1. What behavior can be attached to a hyperlink to load new content into two different frames in a frameset?
A. Go To URL
B. Swap Image
C. Change Behavior
D. Open Browser Window
Answer:A

2. What Visual Aid displays the margin, border, and padding of CSS elements?
A. Layer Outline
B. CSS Layout Outlines
C. CSS Layout Box Mode
D. CSS Background Layout Background
Answer:C

3. What is "align" in the following code known as?
<div align="center">
A. value
B. element
C. attribute
D. argument
Answer:C

4. A page has an embedded style sheet that redefines H3 as Arial, red. The same page has a linked style sheet attached that defines H3 as Verdana, blue, and 16 pixels. How should text between H3 tags display on the page in a browser?
A. Arial, red, 16 pixels
B. Verdana, red, 16 pixels
C. Verdana, blue, 16 pixels
D. Arial, red, browser default font size
Answer:A

5. When would an onBlur event occur?
A. onBlur is not an event
B. when an image is selected
C. when a form field is selected
D. when selecting any object other than the one the onBlur event is attached
E. when selecting any object after selecting the one the onBlur event is attached
Answer:E

6. What CSS formatting options must be previewed in the browser to see them properly rendered?
A. A:link
B. A:hover
C. Line Height
D. Letter Spacing
Answer:B

7. What functionality does the Coding Toolbar provide in Code View? (Choose TWO)
A. Code Collapse
B. Code Hint Tools
C. Balance Braces
D. Inserting Functions
E. Create New Snippet
Answer:AC

8. Where is the Characters menu found?
A. Assets panel
B. Property inspector
C. HTML Styles panel
D. Insert > HTML > Special Characters
Answer:D

9. How are guides created in Dreamweaver?
A. dragged from ruler
B. added by viewing grid
C. drawn with the line tool
D. automatically drawn along slice
Answer:A

10. Which method is used to open a new browser window?
A. window.new()
B. window.open()
C. navigator.open()
D. document.new()
Answer:B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved