Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-802 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-802 Sample Questions:

1. What will test to see if the values of x and y are the same?
A. if (x = y)
B. IF (x = y)
C. if (x EQ y)
D. if (x == y)
Answer:D

2. If a form requires a constant value for a form field each time the form is submitted, what type of field is used to store the data?
A. Hidden
B. Standard
C. Concealed
D. Fixedvalue
Answer:A

3. In CSS, what is the correct example of a custom class called "myclass"?
A. .myclass
B. #myclass
C. $myclass
D. %myclass
Answer:A

4. What action reduces a page's download time?
A. Use tables instead of CSS for page layout.
B. Link, rather than embed, client-side JavaScript.
C. Reduce the number of colors used in GIF images.
D. Resize images using the height and width attributes of the <img> tag.
Answer:C

5. What CSS formatting options must be previewed in the browser to see them properly rendered?
A. A:link
B. A:hover
C. Line Height
D. Letter Spacing
Answer:B

6. What behavior could you attach to a hyperlink to load new content into two different frames in a frameset?
A. Go To URL
B. Swap Image
C. Change Behavior
D. Open Browser Window
Answer:A

7. Which Cascading Style Sheets (CSS) properties are used to specify the horizontal and vertical position of an element in relation to its parent element?
A. Top, Left
B. Width, Top
C. Top, Right
D. Height, Width
Answer:A

8. Where is the Characters menu found?
A. Assets panel
B. Property inspector
C. HTML Styles panel
D. Insert > HTML > Special Characters
Answer:D

9. How are Cascading Style Sheets (CSS) attached to an HTML file? (Choose TWO)
A. File > Import > Attach Style Sheet
B. Modify > CSS Styles > Attach Style Sheet
C. Common panel > Styles > Attach Style Sheet
D. Property inspector> Styles > Attach Style Sheet
E. Design panel > CSS Styles > Attach Style Sheet
Answer:DE

10. The current site requires an asset that is located in another site. What is the most efficient way to access and use that asset?
A. The user is not able to use an asset from one site in another site.
B. Locate the asset and copy it from the other site. Paste the asset into the desired page of the current site.
C. Locate the asset in the other site, right-click the asset, choose Copy to Site, then select the new site and click OK.
D. Open the other site containing the needed asset and from its Assets panel drag the asset onto the open page in the present site.
Answer:C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved