Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-702 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-702 Sample Questions:

1. In which order do the exception handling strategies listed provide increasingly more control over the application and code?
A. cferror ; cftry ; Site-Wide Error Template
B. Site-Wide Error Template ; cferror ; cftry
C. cftry ; Site-Wide Error Template ; cferror
D. Site-Wide Error Template ; cftry ; cferror
Answer:B

2. What is an SQL 'Left Outer Join'?
A. retrieves all rows from the LEFT table and only related rows from the RIGHT table
B. retrieves all rows from the RIGHT table and only related rows from the LEFT table
C. retrieves the related rows of the third table when the first two tables have an inner join
D. assigns NULL values to all empty columns in the LEFT table that do not match the RIGHT table
Answer:A

3. What <cfquery> attributes are used in the implementation of query-based caching?  (Choose TWO)
A. cachedtime
B. cachedafter
C. cachedquery
D. cachedwithin
E. querycached
Answer:BD

4. What is NOT a valid method of caching a query recordset over time?
A. store the query object in the Application scope
B. use cachedWithin attribute of the <cfquery> tag
C. use the cachedAfter attribute of the <cfquery> tag
D. wrap the <cfcache> tag around the <cfquery> tag
Answer:D

5. What method is NOT used to return data to a ColdFusion page from a database stored procedure call?
A. <cfquery> tag to return result sets
B. <cfspresult> tag to return result sets
C. <cfprocresult> tag to return result sets
D. <cfprocparam> tag to return output parameters
Answer:B

6. In many development environments, URL or form variables in a dynamic query can append malicious SQL statements to existing queries. What ColdFusion tag is needed to solve this problem?
A. <cfreturn>
B. <cfparameter>
C. <cfqueryparam>
D. <cfprocessingdirective>
Answer:C

7. What tags are used to independently execute a stored procedure?  (Choose TWO)
A. <cfquery>
B. <cfinvoke>
C. <cfexecute>
D. <cfstoredproc>
E. <cfprocparam>
Answer:AD

8. What clauses are valid for an SQL UPDATE statement?  (Choose TWO)
A. SET
B. INTO
C. WHERE
D. VALUES
Answer:AC

9. How does the WHERE clause affect the SELECT statement?
SELECT *
FROM Employee
WHERE 1=1
A. an error occurs
B. returns the first row
C. all rows are returned
D. only returns the row with the primary key = 1
Answer:C

10. What condition is used in a WHERE clause to determine if a database column has a NULL value?
A. columnName = NULL
B. columnName = 'NULL'
C. columnName IS NULL
D. columnName IS 'NULL'
Answer:C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved