Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-701 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-701 Sample Questions:

1. What type of data can be queried using query of queries? (Choose three)
A. WDDX data
B. LDAP listings
C. POP messages
D. XML documents
E.Database queries
Answer:BCE

2. What statement correctly assigns a variable named fname the value from the s_fname column of the query object qName at the index location?
<cfset colname="s_fname">
<cfset index=2>
A. <cfset fname =qNames."#colname#[#index#]">
B. <cfset fname =qNames.#colname#[#index#]>
C. <cfset fname =Evaluate("qNames.#colname#[#index#]")>
D. <cfset fname =Evaluate(qNames.#colname#[#index#])>
Answer:C

3. What is the purpose of the <cfdump> tag?
A. display variables for debugging purposes
B. delete complex variables from an application
C. display server log information quickly in the browser
D. email all error messages generated by ColdFusion to the administrator
Answer:A

4. Consider an HTML form created with the following text box.
<input type="text" name="comment" size="30" maxlength="50">
Choose the conditional statement that can be used on the action page to determine if the form field was submitted without content.
A. <cfif form.comment IS NULL>
B. <cfif IsEmpty(form.comment)>
C. <cfif NOT Len(Trim(form.comment))>
D. <cfif NOT IsDefined(form.comment)>
Answer:C

5. What tag statement correctly concatenates two variable strings?
A. <cfset fullname=firstname, lastname>
B. <cfset fullname=#firstname# #lastname#>
C. <cfset fullname=firstname & " " & lastname>
D. <cfset fullname=firstname + " " + lastname>
Answer:C

6. What types of variables must always be prefixed when used? (Choose three)
A. URL
B. Form
C. WDDX
D. Session
E.Request
F.Application
Answer:DEF

7. What special file can run automatically after the requested page is processed?
A. Index.cfm
B. Default.cfm
C. Application.cfm
D. OnRequestEnd.cfm
Answer:D

8. What is the output of the loop?
<cfset employees = StructNew()>
<cfset val = StructInsert(employees, "1 ", "Pedro ")>
<cfset val = StructInsert(employees, "Rocky", "Pet ")>
<cfloop collection = "#employees#" item = "key">
<cfoutput>#employees[key]#</cfoutput>
</cfloop>
A. 0 1
B. 1 2
C. 1 Rocky
D. Pedro Pet
Answer:D

9. What statement is true about the colorlist attribute of the <cfchartseries> tag?
A. can refer to a CSS class
B. accepts any valid HTML color format
C. defaults to the colors red, green and blue
D. contains a list of alternate colors in case default color is not supported
Answer:B

10. What is used to call a method of a ColdFusion component?
A. <cfinvoke>
B. <cffunction>
C. createObject()
D. <cfcomponent>
Answer:A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved