Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-602 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-602 Sample Questions:

1. What are examples of absolute target paths? (Choose TWO)
A. mcCircle
B. this.mcCircle
C. _root.mcCircle
D. _level0.mcCircle
E. this._parent.mcCircle
Answer:CD

2. What type of animation is NOT available for a shape until it is converted into a symbol?
A. onion skinning
B. shape tweening
C. motion tweening
D. frame-by-frame animation
Answer:C

3. ActionScript works on a keyframe in what type of object?
A. Button
B. Group
C. Graphic
D. MovieClip
Answer:D

4. What symbols or objects CANNOT have Timeline effects applied to them?
A. text
B. sound
C. bitmap images
D. button symbols
Answer:B

5. What is the main use of the TextSnapshot class?
A. Allows static text in a movie clip.
B. Outputs a list of the fonts used within the text fields of a movie clip.
C. Captures the dynamic text used in a movie clip for export to a screen reader.
D. Returns text measurement information (width, height, kerning, etc.) for specified text strings within a movie clip.
Answer:A

6. A movie clip with an instance name of colorChip resides on the main Timeline of a movie. What ActionScript is added to the main Timeline to create a new Color object, named currentColor, to control the color of the colorChip MovieClip?
A. currentColor.add = Color.colorChip;
B. colorChip = new Color(currentColor);
C. currentColor = new Color(colorChip);
D. make Color (colorChip.currentColor);
Answer:C

7. What is the value of "myValue"?
var myValue = Math.ceil(54.22);
A. 54
B. 55
C. 54.2
D. 54.3
Answer:B

8. What property of the TextField class is used to define the text in a text field?
A. myTextField.txt
B. myTextField.text
C. myTextField.variable
D. text boxes cannot have instance names
Answer:B

9. How many classes can a single class extend?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
Answer:B

10. What does this code display in the output window?
var myEmployees:LoadVars = new LoadVars();
myEmployees.Address = "275 Grove Street";
myEmployees.fname = "Jeremy";
trace (myEmployees.toString());
A. blank output window
B. fname=Jeremy&Address=275%20Grove%20Street
C. &fname=Jeremy&Address=275%20Grove%20Street&
D. fname="Jeremy"&Address="275%20Grove%20Street"
Answer:B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved