Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-327 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-327 Sample Questions:

Q: 1
Which tab in the Apache Felix Web Console displays the list of all the users that are logged in to the repository?
A. Authenticator tab.
B. CRX Login Tokens tab.
C. Recent Request tab.
D. System Information tab.
Answer: B

Q: 2
Which access control policies does the JCR Session define to manage nodes?
A. Privileges to access the JCR workspace.
B. Permissions to access the JCR repository.
C. Capabilities to traverse the JCR repository.
D. A list of node locks in the JCR workspace.
Answer: A

Q: 3
How do you delete a property inside a Node object?
A. node.removeProperty("propertyName");
B. String propertyA = ""; node.setProperty("propertyName", propertyA);
C. String propertyA = null; node.setProperty("propertyName", propertyA);
D. node.delete("propertyName");
Answer: C

Q: 4
When does a RESTful request with a suffix get cached?
A. They never get cached.
B. Only if contains additional query parameters.
C. Only if it doesn't contain query parameters.
D. They always get cached.
Answer: C

Q: 5
Which is the correct way to get the ValueMap of a resource?
A. resourceResolver.adaptTo(ValueMap.class)
B. resource.adaptTo(ValueMap.class)
C. currentNode.getValueMap()
D. currentPage.getValueMap()
Answer: B

Q: 6
What are the two attributes of an Event in an OSGi Event Admin Service?
A. Title and options.
B. Topic and Properties.
C. Publisher and Subscriber.
D. Listener and Filters.
Answer: D

Q: 7
Which OSGi configuration settings take over precedence on start-up?
A. Any .config files from /crx-quickstart/launchpad/config/* on the local file system.
B. Repository nodes with type sling:OsgiConfig under /libs/*/install.
C. Repository nodes with type sling:OsgiConfig under /apps/*/config.
D. Repository nodes with type sling:OsgiConfig under /libs/*/config
Answer: C

Q: 8
How are the resources called that are passed through a workflow?
A. WorkItem.
B. Transaction.
C. Lifecycle.
D. Payload.
Answer: D

Q: 9
You want to prompt a workflow user for information during the processing of a workflow step. Where is the content that the workflow user entered stored?
A. As part of the page.
B. As part of the workflow model.
C. As part of the workflow instance.
D. As part of the design.
Answer: A

Q: 10
What does an Item represent in a JCR repository hierarchical content model diagram?
A. The value to be stored
B. A Node or a Property
C. The UUID of Node
D. The path to a Node
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved