Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-311 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-311 Sample Questions:

1. What is the best compression format for longer stream sounds?
A. MP3
B. RAW
C. ADPCM
D. Speech
Answer: A

2. What publish setting causes the bandwidth profiler to be inaccurate?
A. Gif
B. Compress Movie
C. Protect From Import
D. Generate Size Report
E. Export Device Sounds
F. Flash with SCORM Tracking
Answer: B

3. What video codec(s) are displayed through the Flash Player and controlled through ActionScript?
A. DivX
B. On2 VP6
C. Sorenson Spark
D. Sorenson Spark and On2 VP6
E. Sorenson Spark, On2 VP6, and DivX
Answer: D

4. What audio format is NOT supported?
A. .WAV
B. .MP3
C. .AIFF
D. .WMA
Answer: D

5. What is the function of trace()?
A. send string values to the Output Panel
B. discover who has downloaded your movie
C. initiate the automatic debugging procedure
D. determine which function the code will run next
E. automatically output the values of key depressions
F. determine what objects are present on the stage at any one time
G. determine which symbols have been clicked or selected in run mode
Answer: A

6. What is the advantage of the progressive video download?
A. The frame rate of the video file can be different from the frame rate of the SWF file.
B. It uses less of the client's memory and disk space than the streaming video download.
C. To play the progressively downloaded video, the entire movie must be downloaded before the video will start to play.
D. Delivery of media is more secure than streaming video, because media does not get saved to the client's cache when streamed.
Answer: A

7. What method creates a MovieClip symbol with an instance name of "MyMovie" ?
A. myMovie.duplicateMovieClip("my_mc",1);
B. myMovie=new MovieClip("my_mc",1);
C. myMovie.createEmptyMovieClip("my_mc",1);
D. this.attachMovie ("myMovie","my_mc",1);
Answer: D

8. How are specific frames designated as printable from the macromedia flash player?
A. set Page Setup in the Macromedia Flash Program
B. Set Formats in the Publish settings
C. Assign each frame the label "#P"
D. Place an onPrint action on each frame
Answer: C

9. What should be kept to a minimum in any flash file in order to enhance playback optimization? (Choose two.)
A. Alpha Transparency
B. Gradients
C. Graphic symbols
D. Layers
E. Device Fonts
Answer: A,B

10. What defines a class named "car" that receives additional methods and properties from a superclass named "vehical"?
A. class Car inherits Vehicle{}
B. class Car extends Vehicle{}
C. class Car uses Vehicle{}
D. class Car derives Vehicle{}
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved