Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-164 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-164 Sample Questions:

Q: 1
You are creating a course for a wide audience and you are NOT sure of the screen resolution they are using. Which project size should you choose?
A. 200 x 200
B. 320 x 240
C. 800 x 600
D. 1280 x 720
Answer: C

Q: 2
You are creating eLearning content for high definition output. Which project size should you choose?
A. 320 x 240
B. 800 x 600
C. 1024 x 768
D. 1280 x 720
Answer: D

Q: 3
You are creating a simul-ation to explain how a particular dialog in Adobe Photoshop functions.
Which command should you choose to record this simul-ation?
A. Application > Snap to Custom Size.
B. Application > Snap to Application Region.
C. Screen Area > Snap to Full Screen.
D. Screen Area > Snap to Application Region.
Answer: B

Q: 4
You want to record a software simulat-ion using the Snap to Application Region option and you end up selecting a wrong region. How should you select a different region?
A. Exit the Capture dialog and restart the workflow.
B. Click Configure Region and select a new region.
C. Click Reconfigure Region and select a new region.
D. Once selected, you cannot change the region.
Answer: C

Q: 5
You created a software simulat-ion and noticed that none of the new windows you opened during the recording process are recorded. What should you have done prior to creating the simulat-ion?
A. In the Preferences dialog, set the Global Default to Move New Windows Inside Recording Area.
B. In the Preferences dialog, click Recording Settings and select Move New Windows Inside Recording Area.
C. During the recording process, pause the recording, drag the new window inside the capture area, resume recording and then manually create a screen capture.
D. When creating a softwaresimulat-ion, always use a project template.
Answer: B

Q: 6
You are creating a compliance course and need the course to be non-functional after a certain time period. Which option in the Preferences dialog should you select?
A. Under General Settings category, select Project Expiry Date.
B. Under Project Publish Settings category, select Project Expiry Date.
C. Under Project Start and End category, select Project Expiry Date.
D. Under Project Information category, select Project Expiry Date.
Answer: C

Q: 7
What is the most efficient way to capture actions outside the recording area?
A. Record two videos, each showing the actions in their respective recording areas. After recording, import the slides and objects from one project into the other.
B. Use the Custom recording mode and select Force all actions into the Recording Area.
C. When creating the new project, select a Recording area that will be big enough to capture everything you'll be doing on your screen.
D. Select either Automatic or Manual Panning prior to recording thesimulat-ion.
Answer: D

Q: 8
You are creating a software simulat-ion on how to draw using a Paintbrush in Adobe Photoshop.
Which is the most efficient mode of recording this simulat-ion?
A. Automatic
B. Full Motion
C. Manual
D. Custom
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved