Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-144 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-144 Sample Questions:

Q: 1
Mark works as the Illustrator Artist for XXYYinc Inc. The company uses Illustrator CS5. He is creating a web graphic in Illustrator. Which of the following allows a user to view the document just the way it will appear when printed?
A. Preview mode
B. Pixel Preview mode
C. Outline mode
D. Overprint Preview mode
Answer: A

Q: 2
Which of the following preferences are used to display guide lines that are generated along the center and edges of geometric objects, artboard, and bleeds?
A. Construction Guides
B. Alignment Guides
C. Transform Tools
D. Object Highlighting
Answer: B

Q: 3
You work as a Graphics Designer for XXYYinc Inc. You are using the Adobe Illustrator CS5 version for designing wallpapers for cell phones. Which of the following methods is suitable for you to choose the correct mobile document settings?
A. Mobile simulator
B. Mobile document setting
C. Mobile screen
D. Device Central
Answer: D

Q: 4
Mark works as the Illustrator Artist for XXYYinc Inc. The company uses Illustrator CS5. He is working on an illustrator document, which has several layers. He wants to convert the selected layer into a nonprinting template layer, which automatically locks and dims the contents of the layer. Which of the following options will Mark use to accomplish the task?
A. Show
B. Preview
C. Template
D. Print
Answer: C

Q: 5
Which of the following offers content creators an easy method to embed meaningful information about their projects and provides industry partners with standards-based building blocks to develop optimized workflow solutions?
A. IIM
B. Exif
C. TIFF
D. XMP
Answer: D

Q: 6
Which of the following features of the Layers panel indicates whether items in the layers are visible or hidden or whether they are template layers or outline layers?
A. Edit column
B. Visibility column
C. Selection column
D. Target column
Answer: B

Q: 7
In which of the following ways can keyboard shortcuts be customized?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. By using Menu Commands
B. By using Feather commands
C. By using Context-sensitive menus display commands
D. By using Tools
Answer: A, D

Q: 8
Mark works as the Illustrator Artist for XXYYinc Inc. The company uses Illustrator CS5. He wants to group all workspace elements in a single, integrated window that allows him to treat the application as a single unit. Which of the following will Mark use to accomplish the task?
A. Control panel
B. Application frame
C. Tools panel
D. Application bar
Answer: B

Q: 9
Which of the following are temporary snap-to guides that appear when a user creates or manipulates objects or Artboards?
A. Smart Guides
B. Color Guide panels
C. Guides
D. Info panels
Answer: A

Q: 10
Which of the following information are included in metadata of the Adobe Illustrator file?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. File content
B. File extension
C. Author name
D. File name
Answer: B, C, D

Q: 11
You are working with three open and tabbed documents. You want to view all the three documents at the same time on your monitor. Where do you find the feature that will enable you to lay out the document windows as a grid?
A. The Navigator panel
B. The Pathfinder panel
C. The Application bar
D. The Control panel
Answer: C

Q: 12
Which of the following actions will you take to activate the Snap to Point option in order to line up parts of graphics with each other?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Use Selection and Anchor Display.
B. Use the Navigator panel.
C. Choose View > Snap To Point.
D. Use the Twist Dialog box.
Answer: A, C

Q: 13
Which of the following ways can be used to reset all preferences to default settings in Windows?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Press and hold Alt+Control+Shift.
B. Press and hold Alt+Control+F1.
C. Remove or rename the AIPrefs file.
D. Press and hold Option+Command+Shift.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved