Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-136 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-136 Sample Questions:

Q: 1
You require that an email notification be sent to an employee’s manager when a task that has
been assigned to that employee deadlines. What should you do?
A. Add a TaskDeadlined event to your process map and set the behavior type to Throw. Capture
that event in a separate process to email the employee’s manager.
B. In the Assign Task activity, enable the follow a specific route on deadline property
C. Configure a route from the Assign Task activity and add an expression to that route that
evaluates whether the assigned task deadlined. If it does, email the employee’s manager
D. In a separate process, create a TaskDeadlined Start Point event and add additional activities to
email the employee’s manager
Answer: D

Q: 2
Which two statements about event behaviors are true? (Choose two.)
A. When the process routes to a Throw event, this process will wait until other events receive it.
B. When the process routes to a Receive event, this process will wait until it receives a matched
event notification.
C. A Start Point event will initiate an instance of the process when a matched event notification
occurs
D. A Throw event sends out one notification, only one Receive event can catch the notification.
E. An Exception event can be thrown
Answer: B,C

Q: 3
Which two behavior types does the Exception event support? (Choose two.)
A. Start Point
B. Throw
C. Receive
D. Endpoint
E. Activity
Answer: A,C

Q: 4
The TaskCompleted event is thrown when a task is completed. The Event Data Set is a property
that is included in that event. What does the Event Data Set represent?
A. Data elements that are part of the process_data node
B. Data elements that are reported on the event
C. Data elements that are included in the Event Message Data
D. Complex data elements that represent all, currently populated variables
Answer: B

Q: 5
Which effect does setting the priority attribute of an event have?
A. It has no effect within LiveCycle.
B. Provides the order in which simultaneous events are handled.
C. A visual indicator to the developer of how important it is.
D. Indicates to the system the priority of the event over other processing tasks.
Answer: B

Q: 6
You have created a process to convert various document types to PDF using the Create PDF
operation of the Generate PDF service. You want to add logic to your process to send an email
message if a file type fails to convert to PDF because it is not supported. Which two approaches
are best suited to handle this requirement? (Choose two.)
A. On the Create PDF operation, create a fault route from the activity and select the
FileFormatNotSupported exception to capture the error
B. Create a new process with an Exception event Start Point and use that event to capture the
error
C. Add the Exception event type to the Create PDF operation
D. Use the log file output from the Create PDF operation to capture the error
E. Add a route that includes the business logic to test for a failed conversion
Answer: A,B

Q: 7
Which type of event can a process receive and catch but NOT throw?
A. Asynchronous event
B. Timer event
C. Exception event
D. Custom event
Answer: C

Q: 8
What is the purpose of the Run As security parameter for a service?
A. Defines the run-time identity used by a service after it is invoked
B. Defines the run-time identify used to invoke the service
C. Defines the run-time identity used to invoke the startpoint
D. Defines the run-time identity used to invoke an endpoint
Answer: A

Q: 9
Which permission should you choose to allow a user to call a service?
A. START_STOP_PERM
B. SUPERVISOR_PERM
C. READ_PERM
D. INVOKE_PERM
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved