Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-129 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-129 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following properties of the SkinnableContainer class is used to create the initial value for the content property?
A. deferredContentCreated
B. mxmlContent
C. mxmlContentFactory
D. creationPolicy
Answer: C

Q: 2
Which of the following skins packages are the default skins for Spark components?
A. mx.skins.halo.*
B. spark.skins.spark.*
C. spark.skins.wireframe.*
D. mx.skins.spark.*
Answer: B

Q: 3
Which of the following are the events dispatched only by the application container?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. scriptRecursionLimit
B. viewSourceURL
C. applicationComplete
D. error
Answer: C,D

Q: 4
Which component makes requests to, and handles responses from, application servers that support standard SOAP message format?
A. WebService
B. HTTPService
C. RemoteObject
D. Action Message Format
Answer: A

Q: 5
Which of the following are the right ways to use the two-way data binding?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. <s: TextArea id="text1" text="@{text2.text}"/>
<s: TextArea id="text2"/>
B. <s:TextArea id="text1" text="{text2.text}"/>
<s:TextArea id="text2" text="{text1.text}"/>
C. <s:TextText id="text1" text="{text2.text}" twoWay="true/>
D. <fx:Binding source="text1.text" destination="text2.text" twoWay="true/>
Answer: A,B,D

Q: 6
Which navigator container is a child class of the ViewStack container having a collection of child containers, in which only one child can be visible at a time?
A. VBox
B. Accordion
C. ViewStack
D. TabNavigator
Answer: D

Q: 7
You work as a Flex Application Developer for Gentech Inc. The company uses Adobe Flex.
You have been assigned a task to validate and update the layout of a custom component and redraw it on screen. Which public method of the UI Component class will you call to accomplish the task?
A. validateProperties()
B. validateDisplayList()
C. validateSize()
D. validateNow()
Answer: D

Q: 8
Which of the following is a type of the BlendMode class that is used to force the creation of a transparency group for the display object?
A. LIGHTEN
B. INVERT
C. LAYER
D. HARDLIGHT
Answer: C

Q: 9
Which of the following events is dispatched when a user only moves the drag proxy off the drop target, but does not drop the data onto the target?
A. dragEnter
B. dragExit
C. dragDrop
D. dragOver
Answer: B

Q: 10
Which properties of the NativeDragOptions class define constants for the names of drag-and-drop actions allowed in a drag-and-drop operation?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. allowLink
B. displayState
C. allowCopy
D. allowMove
E. alwaysInFront
Answer: A,C,D

Q: 11
Which of the following classes will be used to track information about an object that is manipulated by the Data Management Service?
A. AsyncToken
B. AsyncRequest
C. AsyncResponder
D. AsyncMessage
Answer: A

Q: 12
Which of the following classes defines constants for the names of drag-and-drop actions allowed in a drag-and-drop operation?
A. NativeDragManager
B. DragSource
C. NativeDragOptions
D. DragEvent
Answer: C

Q: 13
Which of the following property is used to get the name of the view state that a user wants to display while the click event occurs?
A. fromState
B. toState
C. currentState
D. effect
Answer: C

Q: 14
Which type of RTMP connection is used, when a direct RTMP connection is not available?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. RTMPS
B. RTMPT
C. RTSP
D. RTMFP
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved