Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-128 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-128 Sample Questions:

Q: 1
You are working on a project, which is based on a software simulation. In this simulation, multiple windows are opened on the screen. So you have to work on multiple windows at the same time.
You want to record all the actions that you will perform on the screen. Which of the following recording options will help you in doing this?
A. Window size
B. Full screen
C. Application
D. Custom size
Answer: B

Q: 2
You are working on a project in Adobe Captivate. You want to see all the links between the slides in your project. You also want to make changes in some of the links. Which of the following views will help you to accomplish your task?
A. Storyboard view
B. Edit view
C. Branching view
D. Timeline view
Answer: C

Q: 3
You are working on a project in Adobe Captivate. You double-click a slide in Storyboard view.
Which of the following views will appear for the project?
A. Branching view
B. Edit view
C. Timeline view
D. Storyboard view
Answer: B

Q: 4
You are editing a slide which has mouse movements. You want to change the mouse pointer.
Which of the following steps will you take to do this form the Timeline?
A. Right click on the object (slide) in the timeline > select Mouse > select Project Pointers > select the pointer.
B. Right click on the slide > select Mouse > select Project Pointers > choose the pointer.
C. Right click on the object (slide) in the timeline > select Mouse movement > select Pointer.
D. Right click on the object (slide) in the timeline > select Mouse movement > select project pointers > select the pointer
Answer: A

Q: 5
You are opening a new project from the start page. You want to see all of the slides within a project at a glance. Which of the following views will help you?
A. Edit view
B. Storyboard view
C. Branching view
D. Timeline view
Answer: B

Q: 6
You want to show some useful information by using an image. This information is related with a subject shown on the slide. You want that when you move your mouse on the subject, the image appears itself. Which of the following objects will you use do this?
A. Rollover caption
B. Text caption
C. Rollover image
D. Text entry box
Answer: C

Q: 7
You are creating a tutorial on Microsoft Word and you want to record actions that are to be performed on it. You have selected full screen recording option to record a simulation of Word.
But you notice in preview that Captivate has recorded all the actions performed on the desktop screen rather than recording actions performed only on Word.
What step is required to correct this problem?
A. No changes required, preview shows all actions recorded on the desktop.
B. Select 'Custom size' recording option.
C. Select 'Custom size' recording option and readjust the size.
D. Select 'Application' recording option.
Answer: D

Q: 8
You have associated an audio file with a highlight box. You want to see the name of that file.
Which of the following tabs will you select to do this?
A. Size and Position
B. Audio
C. Options
D. Highlight Box
Answer: B

Q: 9
You have inserted a caption in a slide. This caption appears at the same time when the slide appears. You want a slight delay so that the caption appears for two more seconds after the slide.
What will you do to accomplish the task?
A. Move the caption to the right of the slide.
B. Drag the slide to the right of caption.
C. Drag the caption so that its left edge aligns with 2s (a 2-second delay) in the header.
D. Drag the slide so that its left edge aligns with 2s (a 2-second delay) in the header.
Answer: C

Q: 10
You want to insert a caption into a slide and you want it to appear when a user moves the mouse over the hot area at runtime. Which of the following objects will you use to accomplish this task?
A. Rollover caption
B. Rollover slidelet
C. Text entry box
D. Highlight box
Answer: A

Q: 11
You are working on a project that is based on a software simulation. You want Adobe Captivate to provide tooltips as captions. Which of the following steps will you take to accomplish the task?
A. Capture images of tooltips and insert them in the slide.
B. Convert tooltips to captions.
C. Select the full screen recording option.
D. Create captions during recording.
Answer: B

Q: 12
Which of the following options will you select in the Highlight Box properties dialog box if you want to change the border color of a Highlight box?
A. Fill transparency
B. Fill color
C. Frame width
D. Frame color
Answer: D

Q: 13
You are creating a project which has some images. You want to insert an image that works as a slide. Which of the following objects will you insert to do this?
A. Image
B. Rollover image
C. Image slide
D. Animation slide
Answer: C

Q: 14
Which of the following objects of the Timeline indicates how the currently displayed slide appears in the project?
A. Hide button
B. Lock button
C. Object
D. Playhead
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved