Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-097 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-097 Sample Questions:

Q: 1
You want to make changes for sequence settings from the New Sequence dialog box and you do not want to set the presets for the sequence. Which of the following tabs will you use in the New Sequence dialog box?
A. Sequence presets
B. Tracks
C. General
D. Audio settings
Answer: C

Q: 2
Which of the following formats is used by Panasonic Cameras?
A. AVCHD
B. XDCAM
C. HDV
D. P2
Answer: D

Q: 3
You want to create a new version of your current project that refers only to the footage you used in some selected sequences. Which of the following options will you select in the Project Manager Dialog box to accomplish the task?
A. Exclude Unused Clips
B. Collect Files and Copy to New Location
C. Include Preview Files to the Project
D. Create New Trimmed Project
Answer: D

Q: 4
You want quick access to all your assets that you have used in your project while editing your project. Which of the following components of Premiere Pro will provide you this facility?
A. Workplace
B. Device controller
C. Timeline
D. Media browser
Answer: D

Q: 5
You want the Project Manager will not include, or copy the media you did not use in the original project. Which of the following options will you select in the Project manager dialog box?
A. Exclude Unused Clips
B. Include Preview Files to the Project
C. Create New Trimmed Project
D. Collect Files and Copy to New Location
Answer: A

Q: 6
Which of the following tabs in the New Sequence Dialog box allows you to control the number of video tracks and the number and type of audio tracks for the new sequences you create?
A. General
B. Audio Settings
C. Sequence Presets
D. Tracks
Answer: D

Q: 7
For which of the following elements of a Premiere Pro project can you specify locations under scratch disk tab in the New Project dialog box?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Preview Audio
B. Preview Video
C. Captured Video
D. Captured Audio
E: Edited Sequences
Answer: A,B,C,D

Q: 8
Which of the following methods can you use to bring the media files into an Adobe Premiere Pro project?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Exporting
B. Capturing
C. Importing
D. Digitizing
Answer: B,C,D

Q: 9
Which of the following benefits are related to native HDV?
A. High-definition production
B. Low consumption of bandwidth
C. Low consumption of resources
D. 3D Effect compatibility
Answer: A

Q: 10
You are optimizing the scratch disk performance. Which of the following steps will you take if you have only one hard disk on your computer?
A. Create one more drive for Premiere Pro projects.
B. Create separate folder for each file type of the project.
C. Leave all scratch disk options at their default settings.
D. Defragment the hard disk.
Answer: C

Q: 11
Which of the following options can you set under the General tab in the New Project dialog box?
Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. Action and Title safe areas
B. Audio and Video display format
C. Capture format
D. Capture audio location
Answer: A,B,C

Q: 12
You are using a device controller that generates its own timecode. You want to replace unreadable timecode recorded on the tape with the controller's timecode in Adobe Premiere Pro. Which of the following steps will you take to accomplish the task?
A. Go to capture options in the Preference dialog box > Use Device Control Timecode.
B. Go to capture options in the Preference dialog box > Generate Batch Log File Only.
C. Go to capture options in the Preference dialog box > Abort Capture on Dropped Frames.
D. Go to capture options in the Preference dialog box > Report Dropped Frames.
Answer: A

Q: 13
What is the effect of HDV on video created by Adobe Premiere Pro?
A. Increased color
B. Increased resolution
C. Reduced picture quality
D. 64k color display
Answer: B

Q: 14
You want the effects that you approved in the original project remain approved in the new project.
Which of the following options will you select in the Project Manager dialog box to accomplish this task?
A. Create New Trimmed Project
B. Exclude Unused Clips
C. Include Preview Files to the Project
D. Collect Files and Copy to New Location
Answer: C

Q: 15
Which of the following additional equipments are required for your computer if you want to use full range features of Premiere Pro?
Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. Modem
B. Camcorder or VTR
C. Device controller
D. Television monitor
Answer: B,C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved