Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-092 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-092 Sample Questions:

1. You are debugging a Flash movie. Which view will display information about the dimensions, files size, and current frame of the main timeline?
A. File properties
B. Properties panel
C. Bandwith Profiler
D. Document properties
Answer: C

2. Click the Exhibit button.
 A    B     C
var now:date = new Date();
trace(now);
   D
Where is the error in the displayed code snippet?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: B

3. Click the Exhibit button.
1 var myStrings:Array = new Array("alpha", "beta", "gamma");
2 var myNums:Array = new Array([1,2,3,5,8]);
3 var myStrings:Array = ["alpha", "beta", "gamma"];
4 var myNums:Array = [1,2,3,5,8];
Which line of ActionScript for creating an Array object has an error?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

4. What will be displayed in the output panel when the following code finishes executing?
//myClip is a MovieClip on the stage
myClip.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clickHandler);
function clickHandler(evt:MouseEvent):void\{
trace(evt.target._name);
}
A. myClip
B. [object MovieClip]
C. undefined
D. The code will NOT compile because of an error
Answer: C

5. Which statement in this ActionScript 3.0 code has a syntax error?
var path:String;
path = "D"ata.txt";
function loadFile(filePath:String):Void{
trace(filePath);
}
loadFile(path);
A. function loadFile(filePath:String):Void{
B. trace(filePath);
C. var path:String;
D. path = "D"ata.txt";
Answer: A

6. You want to deploy a Flash movie for a Web site.
Which file format or formats should you select from the Publish Settings dialog box?
A. SWF only
B. HTML only
C. Both SWF and HTML
D. SWF, HTML, and JPG
Answer: C

7. You want to deploy a Flash movie for a CD-ROM. Your movie must also be cross platform compatible.
Which file format should you select from the Publish Settings dialog box?
A. Macintosh Projector and SWF
B. Windows Projector (EXE) and SWF
C. Macintosh Projector, Windows Projector (EXE) and SWF
D. Macintosh Projector and Windows Projector (EXE)
Answer: D

8. You want to import a resolution-independent image asset directly into Flash CS4.
Which image asset type should you use?
A. AI
B. JPG
C. SVG
D. PSD
Answer: A

9. You want to use the same static graphic multiple times in an animation.
Which image asset type should you use to optimize the animation?
A. Vector
B. Bitmap
C. SVG
D. Tween
Answer: B

10. Which image asset should be imported to keep good image quality when enlarging or reducing the asset within Flash?
A. Bitmap.
B. Vector.
C. PNG.
D. SVG.
Answer: B

11. You want to re-skin a Button component. The new skin needs to be lightweight and should scale.
Which type of image assets best fits these criteria?
A. Bitmap.
B. Vector.dd
C. Video.
D. ASCII.
Answer: D

12. Which Flash player version should be used to incorporate AIR, drop shadows, and accessibility
features?
A. Flash Player 10.
B. Flash Player 9.
C. Flash Player 8.
D. Flash Player 7.
Answer: A

13. Which is the earliest version of Flash Player that supports Unicode?
A. 5
B. 6
C. 7
D. 8
Answer: B

14. You want to create a desktop application that contains a local embedded SQL database.
Which technology should you use?
A. Flash Player 10 swf application
B. Flash Player 10 projector application
C. AIR 1.1 application
D. Any version of the Flash Player will meet this requirement
Answer: C

15. You want to distribute a component that you have built.
Which library option allows you to do this?
A. Convert to Compiled Clip
B. Export SWC File
C. Export Flash Movie
D. Component Definition
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved