Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-082 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-082 Sample Questions:

1.You want to play a transition effect whenever you press the enter key. Which of the following triggers will you use?
A. focuslnEffect
B. hideEffect
C. creationComplete Effect
D. moveEffect
Answer: A

2 .Which of the following statements are true about the combined layout? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. The combined layout uses the x and y properties of child components for pixel -perfect layouts.
B. A user can create custom components from the existing components while working with the combined layout.
C. A user can nest containers to create the sophisticated combined layout.
D. The containers in the combined layout can hold other containers.
E. A combined layout property must be set to absolute.
Answer: B,C,D

3.Which of the following containers is used to arrange its children in a single vertical stack, or column?
A. ViewStack
B. VBox
C. TabNavigator
D. Accordion
Answer: B

4 Which of the following metadata tags is used to define the allowed data type of each element of an array?
A. [Bindable]
B. [DefaultProperty]
C. [Deprecated]
D. [ArrayElementType]
Answer: D

5.Which of the following components of the MVC data model is used for handling data interconnectivity in an application?
A. Controller
B. View
C. Architecture
D. Model
Answer: A

6.Which of the following methods/properties are used in data traversing? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. filterFunctionQ
B. afterLast
C. moveNext()
D. currer
Answer: B,C,D

7.Which of the following keywords will be used if you want that a method can be accessed without requiring an instantiation of the class to which it belongs? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. function
B. method
C. static
D. package
Answer: A,C

8.Which of the following code can be used to add a button component to the stage?
A. bBtn.emphasized = true;
Btn.emphasized = true;
bBtn .addEventListener(MouseEvent.CLICK, Btn_handler)
;
function Btn_handlerO:void
{
bBtn .setStyle("emphasizedSkin, "Button_selectedOverSkin')
;
}
B. bBtn.emphasized = true;
aBtn.emphasized = true;
bBtn .addEventListener(MouseEvent.CLICK, Btn_handler)
;
function Btn_handler(evt: MouseEvent):void
{
bBtn .setStyle("emphasizedSkin, "Button_selectedOverSkin)
;
}
C. bBtn.emphasized = true;
aBtn.emphasized = true;
bBtn .addEventListener(MouseEvent.CLICK)
;
function Btn_handler(evt: MouseEvent):void
{
bBtn.setStyle(emphasizedSkin, "Button_selectedOverSkin)
;
}
D. bBtn.emphasized = true;
aBtn.emphasized = true;
bBtn .addEventListener(MouseEvent, Btn_handler)
;
function Btn_handler(evt: MouseEvent):void
{
bBtn.setStyle("emphasizedSkin, Button_selectedOverSkin)
;
}
Answer: B

9.Which of the following access attributes in ActionScript 3.0 allows access only to the methods of the class itself, and any other class extending this class?
A. Internal
B. Public
C. Protected
D. Private
Answer: C

10.Which static properties of the XML class determine how they parse and expose data to E4X expressions? Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. ignoreComments
B. ignoreEscape
C. ignoreString
D. ignoreWhitespace
Answer: A,D

11.What is the default resultFormat when complex data is returned by the <mx.HTTPService> class?
A. Object
B. Plain text
C. Raw XML
D. ActionScript tree of objects
Answer: A

12.What is the way to control the size and position by anchoring components sides, centers, or baselines to locations in their container?
A. Explicit sizing
B. Percentage-based sizing
C. Default sizing
D. Constraint-based layout
Answer: D

13.You allow the users to select more than one item at a time by holding down the Ctrl key while clicking on the items. Which of the following properties will you use to accomplish the task?
A. allowCtrlSelections
B. allowMulipleSelections
C. selectedlndices
D. selectedltem
Answer: B

14.Which of the following controls is used to allow users to select only one option at a time?
A. PopUpButton
B. RadoButton
C. ToggleButtonBar
D. LinkButton
Answer: B

15.Based on the following code, what does the XML_URL refer to?
var myXML:XML = new XMLQ;
var XML_URL:String
=
var myXMLURL:URLRequest = new URLRequest(XML_URL)
;
var myLoader:URLLoader = new URLLoader(myXMLURL)
;
myLoader.addEventListener('complete', xmlLoaded)
;
function xmlLoaded(event:Event):void
{
myXML = XML(myLoader.data)
;
trace("Data Ioaded.'
)
}
A. The XML file name
B. The name of the dynamic text where the XML will be stored
C. The XMLfile URL
D. The SWF path
Answer: C

16.You want to send the HTTP request with the help of a Button component. Which of the following syntaxes should you use used?
A. <mx: Button label = "Request" click = "service.sendo">
B. <mx: Button label = "Request" click = service.sendo>
C. <mx: Button label = "Request" service.sendo>
D. <mx: Button label = "Request, service.sendo>
Answer: A

17.Which of the following methods and properties of the ArrayCollection class are designed to access data at runtime? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. findAny()
B. removeAll()
C. addltemAt(item:Object, inclex:Int)
D. removeltemAt(index:int)
Answer: B,C,D

18.Which layout container is the sub class of the Panel container?
A. ViewStack
B. TtIeWndow
C. Accordion
D. Application
Answer: B

19.Which of the following styles are used in the <mx:Label> MXML tag? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. fontSize
B. fontGridFitType
C. fontAntiAliasType
D. font-family
Answer: A,B,C

20.Which properties are related to the TraceTarget class? Each correct answer represents a complete solution. Choose three.
A. includeField
B. includeTime
C. incIudeLev
D. includ
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved