Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-079 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-079 Sample Questions:

1. Which command should you choose to show user defined variables as green text in the Design Editor?
A. View > Show > Positioning
B. View > Show > Tag List
C. View > Show > Fields
D. View > Show > Conditional Areas
E. View > Show > Glyphs
Answer: C

2. Which is the file name extension of a Snippet?
A. XPJ
B. HTS
C. CHM
D. CSS
Answer: B

3. To which item can a user defined variables be assigned?
A. glossary term
B. cascading style sheet
C. image map
D. table of contents book
Answer: D

4. Which item may be included in a snippet?
A. bookmarks
B. tables
C. header
D. footer
Answer: B

5. You are using the Printed Documentation Single Source Layout to create an MS Word document. You want to insure that Glossary hotspot expanding text is shown in the resulting document. What should you do?
A. click the Advanced button of the Printed Documentation Dialog box > Select Include glossary text from Advanced Options dialog box and click OK
B. select the project’s Glossary from the dropdown list of the Printed Documentation Dialog box
C. choose Tools > Glossary Hotspot Wizard > select Automatically add definitions for all topics and click Finish
D. click the Advanced button of the Printed Documentation Dialog box > Select Include expanding text from Advanced Options dialog box and click OK
Answer: A

6. Your project deliverable is a file with the extension CHM. Which Single Source Layout would you choose?
A. WebHelp
B. WebHelp Pro
C. FlashHelp
D. MS HTML Help
Answer: D

7. You have been asked to change the name of the Start page that is created when you generate your Help. What should you do?
A. Show the Properties of the Single Source Layout and select the Start page from the Default topic area of the Option dialog box.
B. Show the Properties of the Single Source Layout and type the name of the new Start page into the Output Folder and Start Page area of the Option dialog box.
C. After generating the project, minimize or close RoboHelp. Then, using Windows Explorer, open the output folder, find the existing Start page and rename it (you can right-click the file and choose Rename).
D. Show the Properties of the Single Source Layout and edit the name of the Start page on the Skin Editor.
Answer: B

8. You are generating a PDF document from the Printed Documentation General dialog box. It is important that readers can access and jump to cross references in the output file. Which should you select from the Adobe PDF Settings dialog box?
A. attach source file to Adobe PDF
B. add bookmarks to Adobe PDF
C. add links to Adobe PDF
D. enable accessibility and reflow with Tagged PDF.
Answer: B

9. You want to have the option to include or exclude content from your output. What should you do before you generate the project?
A. select content and apply a snippet from the right click menu.
B. select content and apply conditional build tag from the right click menu.
C. select content and apply a user defined variable from the right click menu.
D. select content and apply an index keyword from the right click menu.
Answer: B

10. You have created two conditional build tags (Print and Online) and assigned them to content and topics. When you generate WebHelp, you create a conditional build tag expression and select the Print tag. Which will occur?
A. the output will include all topics and content that has the Print tag assigned.
B. the output will exclude all topics and content that has the Online tag assigned.
C. the output will exclude all topics and content that has the Print tag assigned.
D. the output will exclude all topics and content that has no tags assigned.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved