Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-068 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-068 Sample Questions:

1. You import an image of grayscale clouds and add it to a composition. You want to use the highlights in the image to reveal the content immediately beneath the image and the shadows in the image to conceal the content beneath the image. What should you do?
A. On the layer immediately below the clouds layer, select Luma Inverted Matte from the Modes column of the Timeline panel.
B. On the layer immediately below the clouds layer, select Luma Matte from the Modes column of the Timeline panel.
C. On the clouds layer, select Luma Inverted Matte from the Modes column of the Timeline panel.
D. On the clouds layer, select Luma Matte from the Modes column of the Timeline panel.
Answer: B

2. You have a composition with 3D layers and camera. The camera is animated. You choose the 4 Views-Right option from the Select View Layout menu in the Composition panel. How are the four views configured?
A. The four views represent the same predefined right view with different zooms.
B. The four views are automatically set to four predefined views (Right, Left, Front, and Top).
C. The 4 Views options represent four possible cameras in the composition. If the number of cameras is less, some views are disabled.
D. All the four views contain specific 3D views and the view on the left is bigger than the others.
Answer: D

3. What is purpose of the 3D Reference Axes option from the Grid And Guides Options list?
A. It converts a grid to a group of 3D grids.
B. It shows a set of 3D reference axes for the currently selected layer.
C. It shows 3D perspective guides when moving elements.
D. It shows a set of 3D reference axes for the whole composition.
Answer: D

4. You have a composition in which 3D layers are positioned as walls and floor of a room. You want to give the effect of a light bulb in the center of the room. You also want the light to project shadows. Which light should you choose in the Light Settings dialog box?
A. Spot
B. Point
C. Ambient
D. Parallel
Answer: B

5. What should you do to move an entire mask?
A. Double-click a mask segment and move the mask.
B. Right-click the mask and select Mask>Locked and move the mask.
C. Click the layer and choose Edit>Select All and move the mask.
D. Press CTRL(Windows) + click or COMMAND(Mac) + click each point and move the mask.
Answer: A

6. You are using Smart Mask Interpolation to animate one mask onto another mask. However, you notice that interpolation causes an undesirable twisting of the vertices. What should you do?
A. In the Smart Mask Interpolation panel, select Use Linear Vertex Paths.
B. In the Smart Mask Interpolation panel, reduce the Bending Resistance value to 0.
C. In the Timeline panel, convert the keyframes to Linear interpolation.
D. In the Timeline panel, right-click the layer and select Mask and Shape Path>Closed.
Answer: A

7. You animate a mask on a layer that contains interlaced video. You want to create a smoother interpolation for the mask. What should you do?
A. In the Project panel, open the interpretation for the video and increase the frame rate.
B. In the Smart Mask Interpolation panel, change the Keyframe Rate value to Auto.
C. In the Smart Mask Interpolation panel, select keyframe Fields.
D. In the Timeline panel, change the Mask Mode to Difference.
Answer: C

8. You create a mask around a layer depicting an object. Some of the vertices are corner points, but you want to change them to curves. What should you do?
A. Click the corner point with the Pen tool.
B. Click the corner point with the Convert Vertex tool.
C. Press ALT(Windows) or OPTION (Mac) + click the point with the Selection tool.
D. Press CTRL(Windows) or COMMAND (Mac) + click and drag the point with the Selection tool.
Answer: B

9. You create a layer of white text. You want to use this text to mask out a portion of a movie. However, the text is currently revealing the movie layer. What should you do in the Modes area of the Timeline panel?
A. On the movie layer, change the TrkMat value to Alpha Inverted Matte.
B. On the movie layer, change the TrkMat value to Luma Matte.
C. On the text layer, change the TrkMat value to Luma Matte.
D. On the text layer, change the TrkMat value to Alpha Matte.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved