Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-067 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-067 Sample Questions:

1. What happens to the extra buttons from the original menu if a replacement menu contains fewer buttons than the original menu?

A. The extra buttons are preserved in their original style.
B. The extra buttons are preserved but in the style of the default button in the replacement menu.
C. The extra buttons are lost, and the initial buttons are retained.
D. The extra buttons are preserved, but the initial buttons are lost.

Answer: B

2. You are working in OnLocation with a DV camera. You want the Digital Video Recorder (DVR) to start recording automatically, as soon as you begin recording on the camera. What should you do?

A. Click Record and then use the camera controls.
B. Deselect all clips in the DVR and then use the camera controls.
C. Set the DVR Slave To option to Motion in the Field Montior Menu.
D. Set the DVR Salve to option to Camera in the Field Monitor Menu.

Answer: D

3. While exporting a sequence as Adobe Clip Notes for client review, you forgot to add your e-mail address. What should the client do in the PDF document to send comments?

A. Click Export to create a .TXT file.
B. Click Export to create a .XFDF file.
C. Click Save to create a .CSV file.
D. Click Save to create a .XML file.

Answer: B

4. In Encore, you can access three slide shows through buttons on a pull-down menu. You want to create a fourth slide show containing all the previous slide shows in a different order without breaks. What should you do?

A. Drag the slide shows to a new timeline.
B. Use the pick whip to add the slide shows to a new playlist.
C. Drag the three slide shows from the Project panel to the menu.
D. Use the Flowchart panel to create links between the slide shows.

Answer: B

5. You have a timeline that has 21 chapter points and a menu with 7 chapter buttons in an Encore project. When you choose Create Chapter Index, how many submenus does Encore create automatically?

A. None
B. 2
C. 3
D. 7

Answer: C

6. You add several timelines, slide shows, and menus in the Flowchart panel in Encore to set the navigation of a project. The Flowchart panel is full of links between elements and unused elements that overlap each other. What should you do to remove all the unused elements and rearrange all other elements?

A. Choose Auto-Layout All from the Flowchart panel flyout menu.
B. Disable the Show All Thumbnails option from the Flowchart panel flyout menu.
C. Select the unused elements using the Direct Select Tool and press DEL.
D. Drag the unused elements to the bottom of the Flowchart panel, using the Move Tool.

Answer: A

7. Your project contains two sequences, A and B. Sequence B contains a title track moving over the content track. In the Timeline panel, you nest sequence B in sequence A multiple times. You want to remove the title track from only one of the nested sequences, leaving the other copies unchanged. What should you do?

A. Rename the nested sequence B in the main Timeline panel.
B. Modify sequence B directly in its own Timeline panel.
C. Duplicate sequence B in the Project panel.
D. Open sequence B in the Source Monitor panel.

Answer: C

8. In an Encore project, after creating a subpicture using the Object > Create Subpicture command, you want to customize the menu color set. However, the Highlight menu in the Properties panel is disabled. What could be the probable reason for this?

A. The menu is using the automatic color set.
B. A customized color set CANNOT be created after creating a subpicture.
C. The layers were NOT labelled correctly.
D. The subpicture does NOT have a color set.

Answer: D

9. In Encore, you can access three slide shows through buttons on a pull-down menu. You want to create a fourth slide show containing all the previous slide shows in a different order without breaks. What should you do?

A. Drag the slide shows to a new timeline.
B. Use the pick whip to add the slide shows to a new playlist.
C. Drag the three slide shows from the Project panel to the menu.
D. Use the Flowchart panel to create links between the slide shows.

Answer: B

10. You create a slide show and select an individual slide in Encore. You open the Effects pane of the Properties panel. Which properties of the slide can you set?

A. Name and description
B. Duration
C. Transition
D. Pan and Zoom settings

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved