Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-066 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-066 Sample Questions:

1. You write code that changes a value in the application scope. You are using the tag to prevent race conditions and do not want to lock the entire application scope. What should you do?
A.Use the name attribute.
B.Use the type attribute.
C.Use the timeout attribute.
D.Use the output attribute.
Answer: A

2. If you do NOT specify the mode with FileOpen(), in which mode does ColdFusion open the file?
A.read
B.readBinary
C.Write
D.append
Answer: A

3. What are the three thread scopes that each thread contains when using the tag?
A.The Local, This, and Session scopes.
B.The Caller, Thread, and Attributes scopes.
C.The Application, Thread, and Caller scopes.
D.The thread-local, Thread, and Attributes scopes.
Answer: D

4. You set up an Application.cfc file that includes the onApplicationStart() method to initialize application-level variables. Which three options trigger the onApplicationStart() method after you restart a system? (Choose three.)
A.The first session is created in your application.
B.The first page is requested in your application.
C.The first request is made to a Web service or flash remoting.
D.The first CFC is invoked within the application.
E.The onRequest() method is called.
F.The onSessionEnd() method is called.
Answer: BCD

5. You want to use three tags in your application to handle request, validation, and exception types of errors. Where should you place these three tags in your application so that every page can use these tags?
A.On the site-wide error handler in the ColdFusion Administrator.
B.In the onRequestStart() method in the Application.cfm file in the Web root.
C.In the Application.cfc or Application.cfm file in the Web root.
D.In the onRequest() method in the Application.cfc file.
Answer: C

6. You execute the following code:
1) <cfquery datasource=connRecords?name=addressList?>
2) SELECT *
3) FROM members
4) WHERE firstName=<cfqueryparam value=?firstName#?
5) CFSQLtype= F_SQL_VARCHAR?maxlength=?0?cachedwithin=?,2,0,0?
6) </cfquery>
After executing the code, you receive an error. What is the problem with the code?
A.The tag inside the WHERE statement.
B. The = sign before the tag.
C.The cachedwithin attribute with the tag.
D.The CF_SQL_VARCHAR type with the tag.
Answer: C

7. You use a ColdFusion Component (CFC) in your application. You want the access to be restricted to only functions in the component and its extending components.
What access should you define?
A.Public
B.Package
C.Private
D.Remote
Answer: C

8. You have two components named cfcOne and cfcTwo. You want cfcOne to have access to the methods within cfcTwo. What should you do?
A.Use the caller scope to reference the methods from within cfcTwo.
B.Use the extends attribute for the tag on cfcOne.
C.Use the extends attribute for the tag on cfcTwo.
D.Reference the methods within cfcTwo by using cfcTwo.cfcOne
Answer: B

9. You have four methods defined in a component in your application. You want to access one of the methods through Flash Remoting. What should you do to ensure that Flash Remoting can use a method from this component?
A.Add the access attribute with a value of remote to the tag for that method.
B.Add an argument to the tag for the method you want to call from Flash Remoting.
C.Use the Arguments scope when you call this function.
D.Add an attribute of access with a value of Flash to the tag for the method you want to call from Flash Remoting.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved