Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-062 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-062 Sample Questions:

1. What happens when you set a Menu Remote property to Return to Last Menu?
A. It overrides the Timeline End Action.
B. It changes the project Title Button setting.
C. When the timeline ends, the DVD displays the last chapter submenu.
D. Pressing the Menu button on a remote control takes the viewer to the previously viewed menu.
Answer:D

2. You create a training video describing factory processes from several divisions within the same factory. Currently all content, including several timelines, link back to the main menu.
As you test your DVD, you decide to change the navigational structure to make it easier for the end user to watch content for each division independently.You add four submenus with links from the main menu, one for each division. After the user navigates to the submenu and clicks on one of the buttons to play a timeline, you want the user to return to the submenu, not the main menu. Which timeline property should you change?
A. Override
B. End Action
C. Menu Remote
D. Return to Last Menu
Answer:B

3. The Layer-name prefix(+^)in the Layers panel indicates the layer set that links to the _____ when chapter indexes are created.
A. main menu
B. next submenu
C. previous submenu
D. chapter in a timeline or slideshow
Answer:A

4. You want to create a button on a menu that links to another menu if the user navigates to the button, without having to activate the button. What should you do?
A. set the button to Auto Activate
B. set the button to have a link type of Next
C. set the menu to have an loop time of None
D. set the menu to have a loop time of Forever
Answer:A

5. You have five timelines, each with an end action that links to the next timeline in the sequence of five. Your main menu has a Play All button that when clicked, plays all five timelines in a row. You want to create a submenu that allows viewers to play single timelines, and have the DVD return to the submenu menu rather than moving on to the next timeline. How do you accomplish this?
A. change the override for each timeline
B. change the end action for each timeline
C. set an override for each submenu button
D. set an end action for each submenu button
Answer:C

6. Which two statements are true about the drop shadow effect? (Choose two.)
A.Drop shadows can be applied to Subpicture layers.
B.Drop shadow settings apply to all buttons on a menu.
C.Drop shadows applied to a layer set affect all layers in that set.
D.Drop shadows applied in Encore DVD are editable in Photoshop when you choose Edit > Edit Menu in Photoshop.
E.To save a specific drop shadow effect in the Styles panel, you create a Photoshop file with the correct drop shadow settings and use the New Item button on the Styles panel to select the Photoshop file.
Answer:DE

7. Which three can be contained in a chapter playlist? (Choose three.)
A. an end action
B. multiple chapters
C. multiple timelines
D. multiple discontinuous chapters
Answer:ABD

8. In the Menus panel, you can _____.
A. double-click on a menu name to Set As First Play
B. use the right-click, context menu to change its end action
C. use the Import As option to import a video as a Motion menu
D. use the button listing and the pick-whip from the Properties panel to create links
Answer:D

9. You have created a Slideshow menu. You want to add an audio file to loop twice in the background while the menu is active. What should you do?
A. select the audio file in the project panel and drop the file on the menu in the Menu Viewer; in the Basic tab of the menu Properties, type 2 next to the Loop # option
B. select the audio file in the project panel and drop the file on the menu in the Menu Viewer; in the Motion tab of the menu Properties, type 2 next to the Loop # option
C. select the menu in the project panel; on the Basic tab of the Properties Panel, type the name of the audio file beside the word Audio; type 2 next to the Loop # option
D. select the menu in the project panel; on the Basic tab of the Properties Panel, drag the pick-whip beside the word Audio to the audio file in the project panel; type 2 next to the Loop # option
Answer:B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved