Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-060 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-060 Sample Questions:

1. You want After Effects to include spaces as a part of a text animator’s calculations. Which option should you use?

A. Mode
B. Grouping Alignment
C. Units and Based On
D. Inter-Character Blending

Answer: C

2. You want to apply the Lightning effect to an existing text layer. You also want to rotate the next layer. The Lightning effect should rotate with the text layer. What should you do?

A. add the Lightning effect and Rotation keyframes to the text layer.
B. add the Lightning effect and Rotation keyframes to the text layer; pre-compose the text layer; select “Move all attributes into the new composition”
C. add Rotation keyframes to the text layer; pre-compose the text layer; select “Move all attributes into the new composition”, add the Lightning effect to the pre-composition layer.
D. add Rotation keyframes to the text layer; pre-compose the text layer; select “Move all attributes into the new composition”, add Rotation keyframes to the pre-composition layer.
Answer: D

3. You are rendering a single PNG frame with a transparent background that you will then work with in Photoshop. Which settings should you use to ensure RGB and alpha channels are included in the output frame?

A. RGB, Straight
B. RGB+A, Straight
C. RGB+A Premultiplied
D. PNG Alpha settings cannot be adjusted.

Answer: C

4. Which field order setting should you use when creating video for the Web?

A. None
B. Upper Field First
C. Lower Field First
D. It does NOT matter, field order is determined by the compression codec

Answer: A

5. You configure a custom workspace named My Workspace. You make several changes to your workspace by docking palettes previously hidden and grouping several palettes together. You want to reset your workspace to its original state.
What should you do?

A. choose Window > Workspace; select My Workspace
B. choose Window > Workspace; select Standard; choose Window > Workspace; select Reset Standard; click on Discard Changes in the Reset Workspace dialog box
C. choose My Workspace from the Workspace pulldown; choose Reset My Workspace; click on Discard Changes in the Reset Workspace dialog box
D. choose Standard from the Workspace pulldown; choose Reset Standard; click on Discard Changes in the Reset Workspace dialog box

Answer: C

6. What is the purpose of the Composition button in the Timeline?

A. it opens or close the current composition window
B. it brings forward the Composition window associated with the current timeline
C. it creates a new composition the same size and length as the current composition
D. it creates a composition from the current selected layers by pre-composing them while nesting them in the current composition

Answer: B

7. What is the purpose of the Motion Sketch panel?

A. It allows you to create motion by hand instead of keyframing.
B. It converts the motion path of a layer into a paint stroke on a new layer.
C. It allows you to convert the motion of a layer into a path object on a new solid layer.
D. It allows you to show the motion of a layer over time by displaying several frames of the animation at once, at various levels of opacity.

Answer: A

8. You are asked to replace a sign that is on the side of a moving bus in a piece of footage. The footage was shot handheld and is shaky. Which type of tracking operation should you use?

A. Parallel Corner Pin
B. Perspective Corner Pin
C. Motion Stabilization in conjunction with a Transform Track
D. A Transform Track set to adjust for position, rotation, and scale

Answer: B

9. When should you use Frame-Mix method of frame blending?

A. when you want to speed up render time at the cost of lower quality Motion Blur
B. When you have interpreted your footage at double its frame rate and want to keep the motion smooth
C. When you are time stretching video footage and want to use motion vectors to smooth out the motion
D. When you are time stretching video footage and want to create interim frames during repeated footage frames

Answer: D

10. When should you use the Pixel Motion layer switch?

A. when you want to improve the look of a layer’s Motion Blur
B. when you are time stretching video footage and want the motion to appear smooth
C. when you are using compressed video and want to avoid pixilation caused by compression artifacts
D. when you are time re-mapping a nested composition and want the motion to appear stepped instead of re-interpolated

Answer: B

11. You have taken video of a person examining a 2x2 foot piece of cardboard to which you have pasted bright yellow ping pong balls at each of the corners. This person is moving the cardboard as they examine it. You want to track the motion of the cardboard so that you can play a movie in its place. Which Track type should you select from the Tracker Controls panel?

A. Stabilize
B. Transform
C. Parallel Corner Pin
D. Perspective Corner Pin

Answer: D

12. What is the function of the Edit Target button in the Tracker Controls panel?

A. It sets which layer is being tracked.
B. It sets the layer to which final tracked data are applied.
C. It sets the targeted amount of time for which footage will be tracked.
D. It sets the number of tracker targets in a particular tracking operation.

Answer: B

13. When should you use the Time Warp effect?

A. When you want a mixture of both Pixel Motion and Frame Mix
B. When you have 32-bpc footage in which you are playing with time
C. When you want to smooth out the motion of only on color channel
D. When you want to decrease render time caused by Frame Mix frame blending

Answer: C

14. You want to create a QuickTime animation that will be composited later. How should you set up the background of your composition to ensure the best compositing results?

A. You must use a single-color solid layer as your background.
B. You must have NOTHING visible in the background of your composition.
C. You must ensure that your background color is set to either pure blue or green.
D. You must ensure the toggle transparency grid option so that NO BG color is displayed.

Answer: B

15. Which statement about Collapsing Transformations on a nested composition is true?

A. The transfer modes of the pre-composed layers work properly in the main composition.
B. It preserves the frame rate of the nested composition, if different from that of the main composition.
C. If there is a 3D camera in the nested composition, it turns all the pre-composed layers into 3D layers.
D. It allow you to add Motion Blur to the nested composition, by using its Motion Blur switch in the main composition.

Answer: A

16. What is the purpose of the Shutter Angle in the Composition Settings dialog box?

A. It affects the shadow intensity cast by a Light layer.
B. It affects the shadow diffusion cast by a Light layer.
C. It affects the intensity of Motion Blur applied to a layer.
D. It affects the brightness intensity applied to a Light layer.

Answer: C

17. Which is affected by changes made to the Composition Settings Shutter Angle and Shutter Phase?

A. the Motion Blur of all layers in the composition
B. the opacity of all moving layers in the composition
C. the hue, saturation, and lightness of all layers in the composition
D. the precision of any masks belonging to animated layers in the composition

Answer: A

18. You are working on a 30-second composition playing at 30 FPS. When you do a RAM Preview, only 15 seconds of the composition will render and play. You want to be able to preview the entire 30 seconds of the composition. You also want to maintain a high image quality. Which adjustment should you make in RAM Preview Options?

A. set Skip to 1
B. set Skip to 2
C. set Frame Rate to 25
D. set Resolution to Half

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved