Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-057 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-057 Sample Questions:

1. You create a drawing of a landscape that consists of trees. You want some of the trees to slant a little to the right by setting the angle of the slant. You have already selected the trees. What should you do to set the slant angle?
A. Double-click the Rotate tool and use the Angle option.
B. Select the Free Transform tool.
C. Select the Reflect tool.
D. Double-click the Shear tool and use the Shear Angle option.
Answer: D

2. You export a Photoshop file from a layered Illustrator document. When you open the file in Photoshop, compound shapes that had brushes applied within Illustrator are rasterized. Why does this happen?
A. The Write Layers option in the Photoshop Export Options dialog box was NOT selected.
B. The Illustrator document was in the RGB color mode, and the CMYK Color Model option was selected in the Photoshop Export Options dialog box.
C. The resolution in the Photoshop Export Options dialog box was set to Screen (72 ppi).
D. Illustrator rasterizes compound shapes that have brushes applied to them.
Answer: D

3. You want to use the Pathfinder panel to combine three objects with different fills into a compound shape. The compound shape should have the fill of the middle object, and you should be able to update individual objects. What should you do?
A. Select the middle object first and then choose Outline.
B. Move the middle object to the top and select Add to shape area.
C. Move the middle object to the Back and choose Merge.
D. Select all objects and apply Intersect shape areas.
Answer: B

4. You create a line drawing of a silhouette in Illustrator. You want to fill the shape of the silhouette with live type that conforms to the shape. What should you do?
A. Use the Create Outlines command on the type and arrange the points to align them with the shape.
B. Create a mesh object from the type, modifying the points.
C. Select the type, arrange the shape on top, and then choose Envelope Distort > Make with Top Object.
D. Set Point Type and modify the type elements to fit the shape.
Answer: C

5. You create a custom color palette in Live Color. Your design group wants to use this color palette exclusively in a print campaign. How can you share these custom colors?
A. Select the objects containing the colors and choose Select > Same > Fill Color to load the colors in the Swatches panel.
B. Choose Edit > Color Settings and choose View > Proof Colors. In the Swatches panel, select New Color Group.
C. Select the objects and use the Create New Swatch option to create swatches of custom colors. Choose Save Swatch Library as AI.
D. Save the Illustrator file that contains the color group, by using Live Color.
Answer: D

6. You want to create a new spot color by using a color from the Swatches panel. Which option in the Swatches panel should you use?
A. Duplicate Swatch
B. Swatch Options Menu
C. Merge Swatches
D. New Swatch
Answer: D

7. You want to create a permanent custom guide object to help you align text and graphic objects in your document. What should you do?
A. Select a fill of none and a stroke of 0.1 point for the object.
B. Select the object and choose View > Guides > Make Guides.
C. Choose Object > Crop Area.
D. Select the object and choose View > Smart Guides.
Answer: B

8. You have several objects that are grouped together in an Illustrator document. You want to use the Lasso tool to select a specific object from this group. However, the anchor points from other objects are being selected. What should you do after selecting the Lasso tool?
A. Double-click the center of the object.
B. Hold the SHIFT key and select the object.
C. Click each anchor point of the object while holding the SHIFT key.
D. Select the center of the object.
Answer: C

9. You want to change your document to landscape orientation and decrease the dimensions of the document. What should you do?
A. Use the Export option to change the document to landscape and then decrease the height and width in the Scale field.
B. Use the Preferences dialog box to change the document to landscape and decrease the value by using the Keyboard Increment field.
C. Use the Save As option to save the document in landscape orientation and then select the Use Compression check box in the Illustrator Options dialog box.
D. Use the Document Setup option to decrease the values in the Width and Height fields and change the orientation to landscape.
Answer: D

10. You select a photograph and apply the Color Pencil effect to it. You now want to make more changes to the effect. What should you do?
A. Choose Effect > Effects Gallery to edit the Colored Pencil effect.
B. Choose the Appearance panel and double-click Colored Pencil to edit the effect.
C. Select the image and double-click to edit the Colored Pencil effect.
D. Use the Transparency panel to edit the Colored Pencil effect.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved