Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-045 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-045 Sample Questions:

1. Which is an advantage of using the Swatches palette rather than the Color palette?
A: You are able to create a spot color.
B: You are able to create an RGB color.
C: You are able to create a CMYK color.
D: You are able to create a fractional percentage of a color.

Answer: A

2. Which will cause InDesign's Preflight to flag a problem with a file?
A. lack of bleeds
B. incorrect page margins
C. the use of TrueType fonts
D. the use of an incorrect color model

Answer: D

3. How should you create a Snippet?
A. choose File > Save As
B. choose File > Save a Copy
C. select one or more frames and drag the selection to your desktop
D. select one or more frames and drag the selection to your Object Styles palette

Answer: C

4. You use Quick Apply to apply a paragraph style to a selected text frame. What is the result?
A. There is no change to the content.
B. The paragraph style is applied to all the text in the frame.
C. The paragraph style is applied to the first paragraph only.
D. The paragraph style is applied to the entire content on the current page only.

Answer: B

5. Which setting in the Separations Preview palette allows you to view the difference between elements filled with a rich black (C60-M40-Y40-K100) and those filled with 100K?
A. Ink Limit
B. Ink Manager
C. Separations Off
D. Desaturate Black

Answer: A

6. How do you arrange your document pages in two-page spreads?
A. select Facing Pages in the Document Setup dialog box
B. select Allow Pages to Shuffle from the Pages palette menu
C. select Keep Spread Together from the Pages palette menu
D. select Master Text Frame in the Document Setup dialog box

Answer: A

7. Which predefined flattener style should you use to rasterize as few objects as possible?
A. Low Resolution
B. High Resolution
C. Typical Display
D. Optimized Display

Answer: B

8. You are working in Adobe Bridge. You work as a designer at XXYYInc.com. You have applied a metadata template to your files. You want to add a keyword to one of those files. Which two are ways to add a keyword? (Choose two.)
A. File > File Info
B. File > Alternates
C. View > As Details
D. Metadata Panel menu
E. Keywords Panel menu

Answer: D, E

9. How do you resize a graphic frame and its content simultaneously?
A: use the Selection tool and drag any handle on the frame's bounding box
B: use the Direct Selection tool and drag any handle on the frame's bounding box
C: use the Selection tool and press Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) as you drag any handle on the frame's bounding box
D: use the Direct Selection tool and press Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) as you drag any handle on the frame's bounding box

Answer: C

10. You want to create new documents that use a paper size of 10 inches by 10 inches and have a 3 column layout. You want to be able to create the document in one step What should you?
A: define a Print Preset
B: define a Document Preset
C: define a PDF Export Preset
D: define a Transparency Flattener Preset

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved