Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-041 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-041 Sample Questions:

1. A dark spot color ink is spreading during trapping. How should you adjust this in the Ink Manager?
A: raise its neutral density
B: redesign the project to remove the need for trapping
C: adjust its sequence to a higher number in the printing order
D: reset the ink Type to Normal instead of Opaque or OpaqueIgnore

Answer: A

2. Which mark is necessary if your project includes bleeds?
A: trim
B: bleed
C: registration
D: page information

Answer: A

3. You are creating color separations at output and need to convert a spot color to 4-color process. What should you do?
A: You choose Advanced > Separation Preview and then select the appropriate color name.
B: You do nothing. Spot color conversion needs to be done before the PDF document is created.
C: You choose Document > Preflight, select List all objects not 4c from the Profiles dialog box, and click Analyze.
D: In the Advance Print Setup dialog box, you choose Separations from the Color pull-down menu and then select Convert All Spots to Process in the Ink Manager.

Answer: D

4. You are creating an Adobe PDF document from a Microsoft Word document. Users will print the PDF document on laser and ink jet printers. You want to maintain print quality while minimizing the file size. From Word, you choose Adobe PDF > Change Conversion Settings. Which option should you choose from the Conversion Settings pull-down menu in the PDFMaker Settings panel?
A: Standard
B: High Quality
C: Press Quality
D: Smallest File Size

Answer: A

5. You create a preflight profile that checks a PDF document to see if a custom halftone setting is used and flags it if an error is found. Which type of PDF document will be flagged with an error?
A: one that uses any spot color
B: one with a process duotone in it
C: one that contains grayscale data
D: one with smooth shade gradients in it

Answer: D

6. You want to change the section of a PDF document that is being displayed in the Loupe Tool window while maintaining the current magnification factor. What should you do?
A: move the rectangular marquee displayed in the document
B: move the rectangular marquee displayed within the Loupe Tool window
C: right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) in the Loupe Tool window; scroll the display within the Loupe Tool window
D: hold down the spacebar while clicking in the Loupe Tool window to drag the display within the Loupe Tool window

Answer: A

7. You have digitally signed a PDF document. Which restrictions apply to other users who open the file in Adobe Acrobat Professional and attempt to make changes in the document?
A: They are UNABLE to print the document.
B: They are UNABLE to digitally sign the document.
C: There are NO restrictions, but your signature is rendered as invalid.
D: There are NO restrictions, but your signature is rendered as changed.

Answer: C

8. What is the result of printing separations to a PostScript file and then converting it to PDF?
A: a conversion error, resulting in no file generated
B: a grayscale PDF that will automatically separate on output
C: a composite-color PDF with separation parameters built into the PDF header
D: a preseparated file that contains a PDF page for each plate of each page in the document

Answer: D

9. Which preflight feature allows you to preflight your file against the PDF settings of a print service provider?
A: PDF/X
B: validation
C: import of an FDF
D: import of a profile

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved