Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-035 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-035 Sample Questions:

1. Which Illustrator feature allows you to export Illustrator layers to HTML with absolute positioning and with the ability to overlap each other?
A. Slices
B. Guides
C. Symbols
D. CSS Layers
Answer: D

2. What should you do if you are creating graphics that will be used only on the Web?
A. work in RGB color mode
B. work in CMYK color mode
C. compress continuous-tone images with a broad range of subtle variations in brightness and hue with the
GIF file format
D. use the JPEG file format to maintain high quality, vector images that will be used for creating animation
frames on the Web
Answer: A

3. You have created artwork for the Web using your two company colors. Which format and settings from the Save for Web dialog box should you choose for optimization?
A. JPEG
B. PNG - 8
C. GIF; Web
D. GIF; selective
Answer: D

4. You have created a document that contains your company logo using spot colors and an imported photograph of your business location. This document will be used on your website home page so flexibility in choosing image compression is a prerequisite. Which file format should you choose?
A. GIF
B. PNG
C. SVG
D. JPEG
Answer: D

5. You are creating an SWF animation and want to reduce the size of your file. What should you do?
A. use Symbols
B. use Variables
C. choose Object > Blend > Expand
D. choose Object > Blend > Release
Answer: A

6. You want to place a high quality resolution independent graphic on your Web page. Which format would you choose?
A. SVG
B. EPS
C. PNG
D. JPEG
Answer: A

7. You are exporting artwork as an Illustrator Legacy file that is compatible with Illustrator 10. You have selected Embed All Fonts. Which statement is true when using the file on a system that does not have the original fonts?
A. The original fonts will display when the file is opened in Illustrator.
B. The original fonts will be rasterized when the file is opened in Illustrator.
C. The fonts will substitute when the file is placed in a page layout application.
D. The fonts will display and print properly when the file is placed in a page layout application.
Answer: D

8. You need to produce a document which will be compatible with an older application that only supports the Adobe Illustrator 8 file format. What should you do?
A. choose File > Save a Copy
B. choose File > Save As, then select Illustrator EPS
C. choose File > Export then select Illustrator Legacy EPS (eps)
D. choose File > Save As, then select Adobe Illustrator Document
Answer: C

9. Which is a benefit of exporting a file to Photoshop format (PSD)?
A. Layers may be preserved.
B. You can set the frame rate.
C. HTML code can be generated.
D. You can set image compression.
Answer: A

10. Which file format supports partial opacity when exporting an Adobe Illustrator document?
A. GIF
B. PSD
C. PICT
D. JPEG
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved