Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Adobe 9A0-029 Exam - Cheat-Test.com

Free 9A0-029 Sample Questions:

1. Which is necessary to create new data and markup text that will be inserted into an XML or SGML document when a structured FrameMaker document is exported?
A. a read/write rule file
B. an SGML or XML application
C. a special version of FrameMaker
D. an API client created with the FDK
Answer: D

2. Which part of the structured FrameMaker application controls how long SGML and FrameMaker element names can be by default?
A. EDD
B. DTD
C. SGML declaration file
D. CSS formatting sheet
Answer: C

3. In the application definition file, what is the first required child element needed in the SGML or XML application?
A. Doctype
B. Template
C. ReadWriteRules
D. ApplicationName
Answer: D

4. How many read/write rules documents can be referenced in a single structured FrameMaker application?
A. one, as a child of the SGMLApplication element or XMLApplication element
B. none, since read/write rules are not referenced in structured FrameMaker applications
C. an unlimited number as long as each one is a reference to a different read/write rules document
D. an unlimited number as long as each one is in referenced with a separate ReadWriteRules element
Answer: A

5. Which command should you use to update the EDD of a structured FrameMaker document with a DTD?
A. while the EDD is open, choose File > Structure Tools > New EDD
B. while the EDD is open, choose File > Structure Tools > Open DTD
C. while the EDD is open, choose File > Structure Tools > Import DTD
D. while the EDD is open, choose File > Structure Tools > Save As DTD
Answer: C

6. In which three file formats can Adobe FrameMaker files be saved? (Choose three.)
A. TXT
B. IAF
C. PDF
D. EPS
E. HTML
F. PM65
Answer: ACE

7. You need to rename a file in your book. You are accessing the file on your local hard disk. You want to ensure that all cross-references from other chapters to the file are maintained. What should you do?
A. rename the file from the book window
B. open the file and choose File > Save As
C. rename the file from the operating system
D. delete the file from the book, rename the file from the operating system, and add the file with the new name back to the book
Answer: A

8. You are creating a document that will need to be localized and printed on different paper sizes. The document contains cross-references, variables, and conditional text. What should you do?
A. create separate layers
B. create separate text flows
C. create separate templates
D. create separate master pages
Answer: C

9. You plan to import EPS graphics into your FrameMaker document. You want to ensure that the graphic can be viewed in FrameMaker, regardless of which platform you are using. You want to be able to preview the image. Which format should you use?
A. GIF
B. WMF
C. PICT
D. TIFF
Answer: D

10. You are using WebDAV to manage your files. You want to modify a file while preventing other users from overwriting your work. Which command from the Workgroup menu should you use to access the file?
A. Open
B. Import
C. Check Out
D. Get File from Server
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved