Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 98-365 Exam - Cheat-Test.com

Free 98-365 Sample Questions:

1. Which of the following represents the primary function of a server?
A. To provide the server role in the organization's network.
B. To provide client access to the organization's network.
C. To provide services to client computers on the organization's network.
D. To prevent unauthorized access to the organization's network.
Answer: A

2. Which of the following represents the primary subsystem on a server.? (Choose ALL that apply)
A. cpu
B. usb
C. memory
D. data storage
Answer: A,C,D

3. Which of the following statements regarding server hardware is TRUE?
A. Data temporarily stored on RAM and is lost when the computer is rebooted.
B. RAM and hard disk drives are secondary data storage devices.
C. Data stored on RAM is used to initialize the server when it boots up.
D. Data temporarily stored on ROM and is lost when the computer is rebooted.
Answer: A

4. Which of the following statements is true regarding UTP network cable?
A. The UTP network cable consists of 8 pairs of twisted wires.
B. The UTP network cable terminates in a RJ-11 connector.
C. The UTP network cable consists of 4 pairs of twisted wires.
D. The UTP network cable terminates in a USB connector.
Answer: C

5. The ______ port is currently the most common port used to connect the latest keyboard and mouse devices to server?
A. d-sub
B. ps/2
C. firewire
D. usb
E. e-sata
Answer: D

6. Which of the following provides a minimum server environment?
A. Virtualization
B. Windows PE
C. BareMetal Server
D. Server Core
Answer: D

7. How much RAM does a system require to run Windows Server 2008 R2 Standard Edition?
A. 128 MB
B. 512 MB
C. 1 GB
D. 4 GB
E. 8 GB
F. 16 GB
Answer: B

8. How much RAM does Windows Server 2008 R2 Foundation Edition support?
A. 8 GB
B. 16 GB
C. 32 GB
D. 64 GB
E. 128 GB
Answer: C

9. ABC.com has sever computers running Windows Server 2003 SP2 32-bit Enterprise Edition, Windows Server 2003 SP2 64-bit Enterprise Edition, Windows Server 2008 SP1 32-bit Standard Edition, Windows Server 2008 SP1 64-bit Standard Edition and Windows Server 2008 R2 Standard Edition. On which of these computers can you perform an in-place upgrade to Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition?
A. All of the computers except Windows Server 2003 SP2 32-bit Enterprise Edition and Windows Server 2008 SP1 32-bit Standard Edition.
B. All of the computers except Windows Server 2003 SP2 32-bit Enterprise Edition and Windows Server 2003 SP2 64-bit Enterprise Edition.
C. None of the computers except Windows Server 2003 SP2 64-bit Enterprise Edition and Windows Server 2008 SP1 64-bit Standard Edition.
D. None of the computers except Windows Server 2008 R2 Standard Edition.
E. None of the computers except Windows Server 2003 SP2 64-bit Enterprise Edition.
Answer: C

10. You work as a server administrator at ABC.com. You need to create a disk image of Windows Server 2008 R2 installation. Which of the following apps should you use?
A. You should use ImageX.
B. You should use Windows PE.
C. You should use SysPrep.
D. You should use Windows Explorer.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved