Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 98-363 Exam - Cheat-Test.com

Free 98-363 Sample Questions:

1. You work as a Web developer for ABC.com. You need to implement a page event that fires after the event-handling process.
Which page event should you use?
A. The LoadComplete event would be raised.
B. The Trace.axd event would be raised.
C. The OnEnd event would be raised.
D. The InitComplete event would be raised.
Answer: A

2. You need to implement an authentication method for the ABC.com website that uses tickets to track a logged in visitor's activity on the website.
Which of the authentication methods should be utilized.?
A. You should consider utilization of Forms authentication.
B. You should consider utilization of Kerberos authentication.
C. You should consider utilization of the EAP protocol.
D. You should consider utilization of Integrated Windows authentication.
Answer: A

3. How would you enable debugging diagnostics and tracing on a Web application.
Which administrative action or actions enables tracing? (Choose TWO.)
A. You should consider modification of the Web.config file or create a new file in the root utilizing XML code if no Web.config file exists.
You should additionally set the envled attribute to true in the trace element.
B. You should consider the addition of a trace element as a child of the system.web element after which a trace element PageOutput attribute is set to true.
C. You should consider making changes to the HOSTS file of network users.
D. You should consider creating a file in the root folder utilizing XML code to implement tracing.
Answer: A,B

4. You work for a Web solution development company named ABC.com. ABC.com wants you to develop a ScriptManager solution for retrieving the ScriptReferenceCollection object rendered to the website visitor.
Which ScriptManager properties should be utilized?
A. The ScriptManager.Scripts property would be utilized.
B. The ScriptManager.Events property would be utilized.
C. The ScriptManager.Handler property would be utilized.
D. The ScriptManager.Solution property would be utilized.
Answer: A

5. You work for a Web solution development company named ABC.com. ABC.com recently developed a Web application which has access to the Microsoft SQL Server database via DataSet control using .NET Framework 3.5 and ADO.NET. You need to implement a solution for retrieving the rows updated or refreshed when employees add information to the DataSet.
Which administrative action should be taken?
A. You should consider utilization of methods in the DataBinder class.
B. You should consider utilization of the Fill method of the DataAdapter class.
C. You should consider utilization of Data binding syntax.
D. You should consider utilization of TemplateControl class.
Answer: B

6. You need to identify the data operation sequence process utilized when Web applications utilize ASP.NET with LinqDataSource objects.
Which sequence of data operations would be utilized by LinqDataSources?
A. The LinqDataSource would utilize: Order By Group By Select
B. The LinqDataSource would utilize: Where Order By Group By Order Groups By Select Auto-sort Auto-page
C. The LinqDataSource would utilize: Order By Group By Auto-page Auto-sort
D. The LinqDataSource would utilize: Order By Order Groups By Select
Answer: B

7. Which of the following statements regarding the utilization of Document Type Definition (DTD) are TRUE?
A. Document Type Definition (DTD) is utilized for determining the class object.
B. Document Type Definition (DTD) is utilized to extract objects from different data collections.
C. Document Type Definition (DTD) is utilized as non-CML syntax for utilizing XML elements.
D. Document Type Definition (DTD) is the document structure utilized to define a list of legal elements and attributes.
Answer: D

8. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to identify the service properties utilized when application endpoints are configured using a WCF service.
Which of the WCF service properties would be utilized by the application?
A. The Marshalling, Binding and Contract Properties would be utilized.
B. The Address, Binding and Contract Properties would be utilized
C. The Address, Binding and Entry Point Properties would be utilized
D. The COM Interface, Binding and Address Properties would be utilized
Answer: B

9. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to identify the usable elements in a config file required for testing Web applications.
Which of the elements listed may be used to assist the testing?
A. You should consider utilization of a trace element.
B. You should consider utilization of an audit element.
C. You should consider utilization of an IFrame element.
D. You should consider utilization of a Selector element.
Answer: A

10. You work for a Web solution development company named ABC.com. You need to identify the usable modes of an application pool.
Which of the modes should you identify? (Choose two)
A. Application Pools provides SQL Server mode.
B. Application Pools provides Classic mode.
C. Application Pools provides SQL Server mode.
D. Application Pools provides State Server mode.
E. Application Pools provides Integrated mode.
Answer: B,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved