Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 98-362 Exam - Cheat-Test.com

Free 98-362 Sample Questions:

1. You are creating a Windows application. You need to define the color behavior of a LinkLabel control in the application. Which property can be used to do this? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. LinkButton
B. ActiveLinkColor
C. VisitedLinkColor
D. LinkVisited
E. DisabledLinkColor
Answer: B and C

2. You are creating a Windows application. The application will use a SQL Server 2000/2005 database. You need to enable connection pooling on for the SQL Server 2000/2005 database.
What are the recommended techniques that you will use? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. Use the Connection Pooling tab of the ODBC Data Source Administrator dialog box
B. Open a connection and not explicitly disable pooling
C. Use SqlDataSource in the connection string
D. Use Application tuning
E. Set the connection string keyword Pooling to true in the connection string
Answer: E and B

3. What are the different techniques of adding a control to a Windows Form? Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Select a control in the View > Tool Control menu and draw it on the form with the help of the mouse.
B. Select a control in the View > Tool Control menu and drag it to the form.
C. Select View > Toolbox menu and double-click the control to be added.
D. Select View > Toolbox menu, select the control to be added and double-click the form.
Answer: C and D

4. Which of the following statements about exception handling are true? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. A catch block following a try block may or may not have an argument.
B. A try block may be followed by a finally block, in which case, there may be no catch block.
C. A try-catch block can be followed by multiple finally blocks.
D. A try block can be followed by multiple catch blocks.
Answer: D, A, and B

5. You are designing a Windows application and want to host it using Windows service.
Which of the following are the requirements for a Windows Service application? Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. The services must be created in a Windows Forms application project.
B. The services must be created in a Windows service application project.
C. The application class must inherit from the ServiceBase class.
D. The application class must inherit from the Control class.
Answer: B and C

6. You are creating a Windows application using Visual Studio .NET. The Windows application contains an entry form. The entry form has ten controls for user input. You create a method named Validate that holds the code for validating the values entered in each control. You need to validate the values entered in a control as soon as the focus moves out of that control. In which of the following events will you call the Validate method?
A. LostFocus
B. Leave
C. GotFocus
D. Enter
Answer: A

7. You are creating a Windows application using Visual Studio .NET. You create a ServiceBase based class and want to use commands named Command1, Command2, and Command3 in it.
Which of the following methods of the ServiceBase class will you use to process the request to execute the commands?
A. OnContinue
B. OnPowerEvent
C. OnStart
D. OnCustomCommand
Answer: D

8. What tasks are performed in the Design view of an Access form? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Adjust the size of sections of design grid.
B. Add fields from the Field List.
C. Modify the control's appearance.
D. Organize controls for assisting data access control.
E. Apply a new theme to the form.
Answer: A, E, and B

9. How many times does the regex expression [1-5].[54] match in the following string?
215 517 2516 51
A. 2
B. 3
C. 5
D. 1
E. 4
Answer: A

10. Maria works as a Software Developer for McRobert Inc. She develops an application, named App1, using Visual Studio .NET. She uses the OleDbTransaction class to run a SQL transaction. She wants that after the execution of the transaction all unmanaged resources used by the transaction should be released.
Which of the following methods will she use to accomplish the task?
A. Begin
B. Dispose
C. Rollback
D. Commit
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved