Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 98-361 Exam - Cheat-Test.com

Free 98-361 Sample Questions:

1. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You have been asked to create a new program for ABC.com. Prior to creating the new program, you plan to create an algorithm to fully comprehend how the processes of the program must run. The algorithm will list the required actions for completing a process in the appropriate sequence.
You are informed that your method for creating the algorithm should be as simple, and clear as possible.
What option should you use?
A. You should consider making use of the flowchart method.
B. You should consider making use of the pivotchart method.
C. You should consider making use of the data table method.
D. You should consider making use of the XML method.
Answer: A

2. You are employed as a developer at ABC.com. You are creating a .NET Framework application.
You have been instructed to make sure that you make use of Common Intermediate Language (CLI) for programming the application.
What options are TRUE with regards to CLI.? (Choose all that apply.)
A. CIL is the highest-level human-readable programming language defined by the Common Language Infrastructure specification.
B. CIL is the highest-level human-readable programming language defined by the Common Language Infrastructure specification.
C. CIL is an object-oriented assembly language, and is entirely stack-based.
D. CIL is an object-oriented assembly language, but is not stack-based.
Answer: A,C

3. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of Visual Basic .Net for development purposes.
You have written the code shown below for declaring an array of a new application:
Dim myArray as String = { apples, pears, plums, grapes, oranges, bananas}
You want to return the third item in your array.
What code would you employ?
A. myArray[1]
B. myArray[2]
C. myArray[3]
D. myArray[4]
E. myArray[5]
F. myArray[6]
Answer: B

4. You are employed as a developer at ABC.com. You are in the process of creating code for a method that does not retrieve a value for the calling code.
You want to make sure that this is reflected when declaring the method.
What option should you use?
A. You should consider making use of the void keyword in the method declaration.
B. You should consider making use of the sealed C# statement in the method declaration.
C. You should consider making use of the internal C# statement in the method declaration.
D. You should consider making use of the public C# statement in the method declaration.
E. You should consider making use of the protected C# statement in the method declaration.
Answer: A

5. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You have received instructions to create a new program for ABC.com using C#. You are informed that the new program should allow for intricate multi-way branching. Furthermore, the code used must not be difficult to make sense of.
What is the option you should use?
A. You should consider making use of the foreach C# statement.
B. You should consider making use of the while C# statement.
C. You should consider making use of the protected C# statement.
D. You should consider making use of the switch C# statement.
Answer: D

6. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You have been tasked with creating a new program for ABC.com using C#. The new program will iterate throughout an assortment of lists and arrays. Every element in this assortment must be processed just one time.
You are then informed that reading and debugging your code should not be difficult.
What action should you take?
A. You should consider making use of the switch C# statement as part of your code.
B. You should consider making use of the void keyword as part of your code.
C. You should consider making use of the foreach C# statement as part of your code.
D. You should consider making use of the interface keyword as part of your code.
Answer: C

7. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You have been instructed to create a new application for ABC.com using C#. The new application must process a loop repeatedly for precisely 7 times.
Which of the following represents the code you should write?
A. int count = 1;
while (count <= 7)
{
Console.WriteLine("The value of count = {0}", count);
count++;
}
B. int count = 0;
while (count <= 7)
{
Console.WriteLine("The value of count = {7}", count);
count++;
}
C. int count = 1;
while (count <= 7)
{
Console.WriteLine("The value of count = {7}");
count++;
}
D. int count = 0;
while (count <= 7)
{
Console.WriteLine("The value of count = {0}");
count++;
}
Answer: A

8. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You have been instructed to create a new program for ABC.com. The program should be able to affect integer values, which may be positive or negative and be greater than twelve characters.
You have to make sure that you are able to store this type of variable.
What is the option you should take?
A. You should consider making use of the static data type.
B. You should consider making use of the string data type.
C. You should consider making use of the private data type.
D. You should consider making use of the long data type.
Answer: D

9. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You have been instructed to create a new application that should include a recursive method that computes the factorial of a number.
You have written the following code for the method:
01: public static int Factorial(int n)
02: {
03: if (n == 0)
04: {
05: return 1;
06: }
07: else
08: { 09:
10: }
11: }
You have to insert suitable code at line 09 to make sure that the proper outcome is reached.
What line of code should be inserted?
A. return n * Factorial(n - 1);
B. return n;
C. return n * Factorial(n - 0);
D. return 0;
Answer: A

10. You are employed as a developer at ABC.com. You make use of C# and ASP.NET for development purposes.
You are writing code for a new ABC.com application. The code includes the while statement.
You want to make sure that a control enters the while loop six times.
Which of the following suitably represents the written code?
A. int count = 0;
while (count < 6)
{
when (count == 6)
break;
count++;
}
B. int count = 0;
while (count < 7)
{
if (count == 5)
break;
count++;
}
C. int count = 1;
while (count < 6)
{
if (count == 6)
break;
count++;
}
D. int count = 1;
while (count < 7)
{
when (count == 5)
break;
count++;
}
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved