Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 922-097 Exam - Cheat-Test.com

Free 922-097 Sample Questions:

Q: 1 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000S at Rls. 4.5 to a CS 1000E Rls. 5.0 Standard Availability. A CP-PM Call Server card is being installed during the upgrade. The CP-PM Call Server card has been installed into Slot 1 and configured. What is the next sequential step in the upgrade process?
A. Reboot the card to begin the software installation.
B. Connect the administration console to Port 0 of the NTAK19EC SDI cable.
C. Insert the RMD containing the Rls. 4.5 customer database into the faceplate of the CP-PM Call Server card.
D. Insert the bootable RMD containing software installation files into the faceplate of the CP-PM Call Server card.
Answer: B

Q: 2 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000S at Rls. 4.5 to a CS 1000E Rls. 5.0 with a single IP Media Gateway 1000E chassis. In this configuration, which slot in the IP Media Gateway houses the Media Gateway Controller Card?
A. Slot 0
B. Slot 1
C. Slot 2
D. Slot 3
Answer: A

Q: 3 A customer with a Communication Server (CS) 1000E at Rls. 4.5 with an Media Gateway (MG) 1000T containing three chassis is planning to migrate the functionality of the MG 1000T into the CS 1000E High Availability system, and then upgrade the system to Rls. 5.0. The system Signaling Servers are Nortel ISP 1100 servers. What must be done to the Signaling Server to complete the upgrade?
A. Upgrade the server software to Rls. 5.0 only.
B. Replace the hardware to CP-PM Signaling Server.
C. No action is required; the Signaling Server can remain at Rls. 4.5.
D. Upgrade the memory to 1 GB followed by a software upgrade to Rls. 5.0.
Answer: D

Q: 4 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000S at Rls. 4.5 to a CS 1000E Rls. 5.0 Standard Availability with a single IP Media Gateway (MG) 1000E chassis. Which components must be replaced in the MG 1000S to complete the upgrade?
A. SSC Card
B. Call Server
C. Voice Gateway Media Card
D. Nortel IPS 1100 Signaling Server
Answer: A

Q: 5 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000S at Rls. 4.5 to a CS 1000E Rls. 5.0. A CP-PM Call Server card is being installed during the upgrade. Which statements correctly describe the software installation process? (Choose two.)
A. Rls. 5.0 software does not need to be installed on the CP-PM Call Server.
B. The Software Install tool is launched on the first boot of the CP-PM Call Server.
C. Rls. 5.0 software must be loaded onto the CP-PM Call Server using a bootable RMD.
D. A bootable RMD must be created containing the Rls. 5.0 software and operating system.
Answer: C, D

Q: 6 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000S at Rls. 4.5 to a CS 1000E Rls. 5.0. Standard Availability system with two IP Media Gateways. During the upgrade, the system automatically maps small system Terminal Numbers to large system Terminal format. Which action must be completed manually?
A. Re-program Tone Receiver Terminal Numbers
B. Re-program Trunk Terminal Numbers with new format
C. Re-program IP Phone Terminal Numbers with new format
D. Change the format on the Element Manager IP Telephony Node files
Answer: D

Q: 7 A customer with a Communication Server (CS) 1000E at Rls. 4.5 with an Media Gateway (MG) 1000T is planning to migrate the functionality of the MG 1000T into the CS 1000E High Availability system, and then upgrade the system to Rls. 5.0. The upgraded system will have two IP Media Gateways. Which statement is true regarding DSP resources for the IP Media Gateways in the upgraded system?
A. DSP resources are no longer required for inter-IPMG call.
B. DSP resources are no longer required for TDM to IP calls.
C. DSP resources are localized to a particular IPMG where the DSP resource is located.
D. DSP resources are considered system resources and are not localized to a particular chassis.
Answer: C

Q: 8 A customer with a Communication Server (CS) 1000E at Rls. 4.5 with an Media Gateway (MG) 1000T is planning to migrate the functionality of the MG 1000T into the CS 1000E High Availability system, and then upgrade the system to Rls. 5.0. The upgraded system will have two IP Media Gateways. Which statement is true for this type of upgrade?
A. The IPMG type remains SSC.
B. The IPMG does not require an IP address.
C. The IP address for each IPMG is automatically configured.
D. The IP address for each IPMG must be configured in LD 97.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved