Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 922-089 Exam - Cheat-Test.com

Free 922-089 Sample Questions:

Q: 1 A customer is upgrading a Communication Server (CS) 1000E Rls. 4.5 system to a Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 High Availability system. They wish to provide backup Terminal Proxy Server (TPS) services in case of a Signaling Server failure. Which component does not provide backup TPS services?
A. ITG-Pentium (ITG-P)
B. DSP Daughterboard
C. Media Card 32-port (MC32)
D. Media Card 32-port S (MC32S)
Answer: B

Q: 2 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000E at Rls. 4.5 to CS 1000E Rls. 5.0 High Availability (HA). The customer has decided to keep the CP-PII call processor. What is the maximum number of Media Gateway 1000E systems supported in this configuration?
A. 15
B. 25
C. 30
D. 50
Answer: C

Q: 3 A customer is upgrading an existing Communication Server (CS) 1000S at Rls.
4.5 to a CS 1000E Rls. 5.0 Standard Availability (SA) with a single Media Gateway 1000E chassis. As part of this upgrade, a CP-PM Call Server Card has been added. What happens to the Terminal Number (TN) format during the upgrade?
A. The format used by the small system (Card-Unit) is retained.
B. It is automatically converted to the large system format of Loop-Shelf-Card-Unit for IP Phones only.
C. It is automatically converted to the large system format of Loop-Shelf-Card-Unit for all assigned TNs.
D. It must be changed to the large system format of Loop-Shelf-Card-Unit through manually re-programming all devices assigned TNs.
Answer: C

Q: 4 A customer is upgrading an existing Media Gateway (MG) 1000T to a Communication Server (CS) 1000E and maintaining it in autonomous (standalone) mode. What best describes this upgrade?
A. This upgrade is not a valid option in Rls. 5.0.
B. The MG 1000T Call Server is upgraded to a CP-PM Call Server and all other hardware remains.
C. The MG 1000T is upgraded to Rls. 5.0 maintaining all hardware but will require a new processor swap-out in the next release.
D. The MG 1000T SSC Gateway Controllers are replaced by Media Gateway Controllers, one CP-PM CS is added, and the PRI Cards are maintained.
Answer: D

Q: 5 A customer is upgrading a Meridian 1 Option 81C Rls. 4.5 equipped with a CP4 processor to a Communication Server (CS) 1000M Multi-Group. Which option is available for the call processor?
A. CP-PM
B. CP PII
C. CP PIV
D. 68060E
Answer: C

Q: 6 A customer is installing a new Communication Server (CS) 1000E Rls. 5.0 High Availability (HA). The customer wants Advanced Call Center Services but does not require networking. Which Software Service Level should they order?
A. Premium Service Package
B. Business Service Package
C. Enhanced Service Package
D. Enhanced Business Service Package
Answer: C

Q: 7 A customer would like to upgrade their Communication Server (CS) 1000E Standard Availability system to a High Availability system. To function properly, the new keycode file must be loaded on which server(s)?
A. the new CP-PM Call Server only
B. the existing CP-PM Call Server only
C. both CP-PM Call Servers that utilize the SLAN
D. both CP-PM Call Servers that utilize the High Speed Pipe (HSP)
Answer: D

Q: 8 A customer would like to upgrade their Communication Server (CS) 1000E Standard Availability system to a High Availability (HA) system. If HA Package 410 is not present in the keycode, which two outcomes will result? (Choose two.)
A. An error occurs, and the customer must reboot the existing Call Server.
B. The existing Call Server software is modified to block the HSP connection.
C. The first CP-PM Call Server recognizes the second CP-PM Call Server, and the system runs as a High Availability system.
D. The CP-PM Call Server runs as a single core system, even if the system has two cores and the HSP ports on both cores are connected.
Answer: B, D

Q: 9 A customer would like to upgrade their Communication Server (CS) 1000E Standard Availability system to a High Availability (HA) system. What is the mimimum requirement to consider the system a CS 1000E-HA?
A. Dual Signaling Servers
B. Alternate Call Servers with Automated database Replication
C. Dual Call Processors using an SLAN for database sychronization
D. Dual Call Processors using a High Speed Pipe (HSP) for database sychronization
Answer: D

Q: 10 A customer is planning to upgrade an existing system to Communication Server (CS) 1000E running Rls. 5.0. The upgraded system will include a Commercial Off-the-Shelf (COTS) Server configured as a Signaling Server.
To take advantage of the features provided by the Enterprise Common Manager framework, which other two options can be deployed? (Choose two.)
A. Linux Operating System and HP DL 320
B. Linux Operating System and ISP 1100
C. Linux Operating System and IBM306m
D. VxWorks Operating System and HP DL 320
E. VxWorks Operating System and IBM306m
F. VxWorks Operating System and ISP 1100
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved