Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-805 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-805 Sample Questions:

Q: 1 A manufacturing company is building a new plant. The equipment in the plant has been known to cause interference with the network at other sites and they want to be sure that they choose a media that is resistant to electrical interference. Which type of cable should they use?
A. thick coaxial cable
B. fiber optic cable
C. unshielded twisted pair
D. plenum twisted pair
Answer: B

Q: 2 A department was moved from one floor to another. When the department was on the old floor, the users connected through a mixture of 10 Mb hubs and 10/100 Mb switches.
When the department was moved all the hubs were replaced by 10/100 Mb switches.
Two of the users are reporting that the network is much slower on the new floor even though the hubs were replaced. You discover that the switch ports these users connect to were used to connect to the hubs and are manually configured for 10Mb half-duplex. The PCs were connected to the switch and were manually configured for 100 Mb full-duplex.
What could have been done to avoid this issue?
A. Auto-negotiation only needed to be enabled on the switch.
B. Auto-negotiation should have been enabled on the switch ports and on the PCs.
C. Auto-sensing only needed to be enabled on the switch.
D. Auto-sensing should have been enabled on the switch ports and on the PCs.
Answer: B

Q: 3 A corporation has decided to save money and buy remanufactured IP telephones. They purchased Phase 1 (One) IP telephones that do not support Power-over-Ethernet (PoE). The Ethernet Switches they purchased do supply PoE per the IEEE 802.3af specifications.
Which statement regarding the Phase 1 IP telephones is true?
A. They must be plugged into AC power outlets to function.
B. They can use a power splitter to receive both power and data from the Ethernet Switch.
C. They can use a power splitter to receive both power and data from the Ethernet Switch, but must also be attached to an AC outlet to boot and acquire an IP address.
D. They must be plugged into AC power outlets to boot and acquire an IP address. After the telephone is operating, it can operate off the Ethernet Switch only.
Answer: B

Q: 4 Which order is correct for these components in the Ethernet frame?
A. destination MAC address, source MAC address, length/type field, data, FCS
B. destination MAC address, source MAC address, data, length/type field, FCS
C. source MAC address, destination MAC address, length/type field, data, FCS
D. source MAC address, destination MAC address, data, length/type field, FCS
Answer: A

Q: 5 Which statement about broadcast domains and collision domains is false?
A. When a connection is Ethernet full-duplex, the collision domain only contains two devices.
B. When a connection is Ethernet full-duplex, the broadcast domain only contains two devices.
C. When a hub is used to connect devices, all ports are in the same collision domain but not in the same broadcast domain.
D. When a switch with multiple VLANs is used to connect devices, all ports are in the same broadcast domain.
Answer: B

Q: 6 Which function do Route policies on the Ethernet Routing Switch (ERS) perform?
A. Route policies can flush and clear the IP routing table.
B. OSPF redistribute function is used to propagate OSPF routes within a single area.
C. RIP announce policies determine how RIP learned routes are represented in the routing table.
D. BGP redistribute function may be used to advertise OSPF learned routes using BGP.
Answer: D

Q: 7 Equal Cost MultiPath (ECMP) provides the ability to load-balance Layer 3 links and also to provide redundancy. When ECMP is enabled, which set of criteria initiates its use?
A. OSPF and RIP have no overlapping network advertisements.
B. OSFP or RIP have learned duplicate routes with the same cost or metric.
C. OSPF and RIP have identical network advertisements with the same cost.
D. OSPF and RIP are used in parallel with network advertisements with different costs.
Answer: B

Q: 8 You are configuring a static route on an Ethernet Routing Switch (ERS).
Which parameter must you specify? A.an IP address for device management purposes B.an interface IP address in the routing table for loop back C.an interface IP address of the next-hop router as a destination in the routing table D.an IP address for a network to be listed in the routing table by the network manager You are configuring a static route on an Ethernet Routing Switch (ERS). Which parameter must you specify?
A. an IP address for device management purposes
B. an interface IP address in the routing table for loop back
C. an interface IP address of the next-hop router as a destination in the routing table
D. an IP address for a network to be listed in the routing table by the network manager
Answer: D

Q: 9 An Ethernet Routing Switch is building the routing table using default route precedence values. As it considers routes from various sources, which set of criteria does the routing table use to build its information?
A. All sources are considered in a Weighted Round Robin order.
B. RIP routes are considered at a higher precedence value than OSPF.
C. OSPF routes have a lower precedence value than Static routes.
D. BGP routes are always listed first and most important in the IP Routing Table.
Answer: B

Q: 10 You are designing a large network and are using Open Shortest Path First (OSPF) for its efficiency with convergence times and its amount of traffic control. Which statement describes how OSPF accomplishes this?
A. The metric is dynamic for each link.
B. The metric is independent of the link speed.
C. The metric reflects the link speed.
D. The metric is the same regardless of link speed.
Answer: C

Q: 11 When forming an OSPF adjacency, what is the purpose of the OSPF database description packets?
A. to request the description of the neighboring router
B. to acknowledge the route description in each packet
C. to identify the type of protocol to use while forming the adjacency
D. to learn which LSAs are not yet in the local database and which ones are out of date
Answer: D

Q: 12 Which benefit does MD5 authentication provide when it used in conjunction with OSPF?
A. options for determining user permissions
B. a key for each route learned using OSPF
C. a method to eliminate unsecured routes from the database
D. a mechanism to ensure that an adjacency is only formed with a secured router
Answer: D

Q: 13 Which network type is not supported by OSPF?
A. broadcast
B. multicast
C. passive
D. point-to-point
Answer: B

Q: 14 On an OSPF ABR, you observe the LSDB having the same IP addresses listed in each area. What does this indicate?
A. There is a flooding of LSAs indicating a network problem.
B. Network address summaries are being propagated properly.
C. Overlapping network addresses are configured for each area.
D. The routing table has been corrupted and will not route traffic properly.
Answer: B

Q: 15 When configuring a router interface for the OSPF backbone area, which result is true?
A. The backbone area is area 0.0.0.0.
B. The backbone area requires you to specify a designated router.
C. On any single router, only one interface is allowed in the backbone.
D. The OSPF area ID is always identical to the IP address of the interface.
Answer: A

Q: 16 A BGP speaker can verify that the BGP messages it receives from its peers are actually from a peer, not a third party masquerading as a peer. Which feature must be enabled to perform this verification?
A. traffic balancing
B. IGP/IBGP synchronization
C. BGP authentication
D. local preference calculation
Answer: C

Q: 17 You are designing a large campus using the Border Gateway Protocol (BGP). What is the primary benefit provided by BGP?
A. security at the border of the autonomous system
B. loop-free inter-domain routing between autonomous systems
C. conversion of RIP updates to OSPF LSAs
D. an interior gateway protocol for autonomous system
Answer: B

Q: 18 When configuring a router for BGP, what information is needed for establishing a connection between BGP peers? A.the remote router IGP protocol B.the port numbers for the creating the connection C.the remote router IP address D.the remote router IP address, AS and advertisement interval When configuring a router for BGP, what information is needed for establishing a connection between BGP peers?
A. the remote router IGP protocol
B. the port numbers for the creating the connection
C. the remote router IP address
D. the remote router IP address, AS and advertisement interval
Answer: D

Q: 19 Which functionality does an OSPF Virtual Link provide?
A. It creates a means for routers to provide security in the link.
B. It allows an area ABR to connect to the backbone virtually.
C. It allows connecting to the ABR as a default gateway in a virtual manner.
D. It creates a virtual address for redundant configurations similar to VRRP.
Answer: B

Q: 20 Under which condition do virtual links allow connection to the OSPF backbone?
A. when a VPN will not provide the service
B. when there is no physical cable connection to the backbone
C. when the gateway becomes unavailable and provides a redundant connection
D. when an area does not have a Backbone Router but has a route to one through an adjacent area
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved