Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-553 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-553 Sample Questions:

1. A File System alarm with a severity of Major will be generated at what disk usage level?
A. 75%
B. 85%
C. 95%
D. 100%
Answer: B

2. Which command is used to check the capacity of the file system?
A. d fs
B. d disk/*
C. l fs disk/*
D. d fs disk/0 diskSpaceCapacity
Answer: A

3. Which network management interface does the Command Console tool use with the Multiservice Switch 15000/20000?
A. FTP
B. FMIP
C. Local
D. Telnet
Answer: B

4. Which functionality can save time and keystrokes while using the Command Console Tool.
A. Routes
B. Command prefixes
C. Command input area
D. Command response area
Answer: B

5.What is the correct command syntax for issuing Multiservice Switch 15000/20000 commands through the Command Console tool?
A. <MSS command> <MSS name>
B. <MSS name> <MSS command>
C. <group name> <MSS name> <MSS command>
D. <MSS name> <group name> <MSS command>
Answer: C

6. In a "set" alarm printout generated for a "Shelf Card" component, which field indicates the state of the component that has been manually locked?
A. ADMIN
B. AlarmStatus
C. OperationalState
D. ProceduralStatus
Answer: A

7. How often does the Multiservice Switch 15000/20000 report Network Traffic Management statistics?
A. once every 5 minutes
B. once every 30 minutes
C. once every hour
D. once every day
Answer: A

8. What is the default directory on the Data Storage Site in which backups are kept?
A. /opt/MagellanNMS/cfg/Backup_Data/MSS/
B. opt/MagellanNMS/data/Backup_Data/MSS/
C. /opt/MagellanNMS/cfg/Backup_Data/Passport/
D. /opt/MagellanNMS/data/Backup_Data/Passport/
Answer: D

9. Which group of three types of backups can be performed using the Multiservice Data Manager (MDM) Service Data Backup and Restore tool?
A. Full, Partial, Selective
B. Full, Incremental, Selective
C. Complete, Partial, Selective
D. Complete, Incremental, Individual
Answer: B

10. Multiservice Switch 15000/20000 alarms can be view by which Carrier VoIP solution elements?
A. CS2K, MDM, CMT
B. CS2K, MDM, CMT, OSS
C. MSS 15K/20K, MDM, CBM, IEMS
D. MSS 15K/20K, MDM, CBM, CS2K
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved