Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-552 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-552 Sample Questions:

1. Refer to the exhibit that appears below.

What is the meaning of the icon in the exhibit?
A. An antistatic bracelet (ESDS) must be worn.
B. Gloves are recommended (high temperature).
C. A power supply should never be replaced when it is energized (electric shock).
D. Personnel must be authorized to work, according to the local safety standards.
Answer: A

2. In which NTP volume can you find the information about the replacement of a specific module in a GSM Base Transceiver Station (BTS) 18020?
A. 411-9001-161 BTS 18000 Fault Clearing
B. 411-9001-160 BTS 18000 Fundamentals
C. 411-9001-162 BTS 18000 Troubleshooting
D. 411-9001-051 TML (BTS) Commissioning and Fault management
Answer: C

3. Which function is NOT a function of the Base Transceiver Station (BTS) site manager?
A. GSM Time management
B. TX and RX management
C. Abis interface management
D. LAPD signaling concentration / deconcentration
Answer: B

4. What is the maximum power generated by a RM 1900?
A. GSM 30 W - EDGE 30 W
B. GSM 40 W - EDGE 30 W
C. GSM 40 W - EDGE 40 W
D. GSM 60 W - EDGE 45 W
Answer: A

5. What is the maximum number of TRXs in a three-cabinet GSM Base Transceiver Station (BTS) 18020 using MPRM modules?
A. 6
B. 9
C. 18
D. 54
Answer: D

6. What is the maximum configuration of the GSM Base Transceiver Station (BTS) 18000 using HPRM modules in V16.0?
A. 3S6.6.6
B. 3S16.16.16
C. 3S18.18.18
D. 3S12.12.12
Answer: D

7. What is the meaning of the S111 working mode in a RM module?
A. three TRXs of the RM belong to the same sector
B. three TRXs of the RM belong to three different sectors
C. three TRXs of the RM belong to the same frequency band
D. three TRXs of the RM belong to three different frequency bands
Answer: B

8. How many reception paths are needed in a Radio Module (RM) configured in O3 mode?
A. it depends on the cabling of the DDM
B. it depends on the configuration of the sector
C. one main and one diversity path for all TRXs
D. one main and one diversity path for each TRXs
Answer: C

9. Refer to the exhibit that appears below.

In which configuration of a GSM Base Transceiver Station (BTS) 18000 can two ICM boards reside in a single shelf?
A. a GSM BTS 18000 with IBP panel
B. a GSM BTS 18000 with DBP panel
C. a GSM BTS 18000 with CIBP panel
D. a GSM BTS 18000 with CDBP panel
Answer: C

10. Refer to the exhibit that appears below.

What are the cabling problems in the GSM Base Transceiver Station (BTS) 18000?
A. The IFM1 should be directly connected to ICM0.
B. The Abis should be directly connected to the ICM.
C. The E-link should be between the ICM and the ABM.
D. The ICM0 and ICM1 should be connected to ABM0 and ABM1 respectively.
Answer: D

11. Refer to the exhibit that appears below.

According to the table in the exhibit, how many rectifiers of 1400W are necessary (with redundancy) for a GSM Base Transceiver Station (BTS) 18000 populated with Radio Module (RM) 1900 in which the configuration is S444?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C

12. How many link and alarms can the lightning protection PRIPRO2 support ?
A. 4 Abis links and 8 external alarms
B. 4 Abis links and 16 external alarms
C. 8 Abis links and 8 external alarms
D. 8 Abis links and 16 external alarms
Answer: A

13. Refer to the exhibit that appears below.

Which modules of the GSM BTS 18000 match the numbers in the exhibit?
A. 1: ECU 2: UCPS 3: RICO 4: ADU
B. 1: UCPS 2: RICO 3: ECU 4: ADU
C. 1: ADU 2: UCPS 3: ECU 4: RICO
D. 1: RICO 2: UCPS 3: UCPS 4: ADU
Answer: C

14. Refer to the exhibit that appears below.

When powering on the BTS 18020, in which order should the modules in the DDU be switched on?
A. all simultaneously
B. Digital/RICO, RF0, ECU, RF1
C. RF0, RF1, ECU Digital/RICO
D. ECU, Digital/RICO, RF0, RF1
Answer: D

15. When configuring a GSM Base Transceiver Station (BTS) 18000, what is the maximum number of TRXs that can be defined on a LAPD timeslot?
A. 6
B. 8
C. 9
D. 10
Answer: C

16. Refer to the exhibit that appears below.

The TEI of the Base Transceiver Station (BTS) is configured via the switch 10 (SW10) in the ICM board. According to the exhibit, what is the TEI value?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
Answer: A

17. What is the main difference between a Base Transceiver Station (BTS) in stand-alone mode and a BTS in connected mode?
A. In stand-alone mode, the ICM board is not operational, whereas in connected mode it is operational
B. In the connected mode, the ICM board is operational, whereas in the stand-alone mode it is not operational.
C. In stand-alone mode, the BTS is not linked to the network, whereas in connected mode it is linked to the network.
D. In connected mode, the BTS is not linked to the network, whereas in stand-alone mode it is linked to the network.
Answer: C

18. Refer to the exhibit that appears below.

What are the TEI values of the TRX that are in stand-alone mode?
A. 32 - 35
B. 32 - 36
C. 33 - 36
D. 34 - 37
Answer: D

19. Refer to the exhibit that appears below.

Which module is impacted when the TIL shows the alarm below? AC_MAIN_BREAKER_CAB0
A. ADU
B. ECU
C. RICO
D. UCPS
Answer: A

20. Refer to the exhibit that appears below.

Which module is impacted when the TIL shows the alarm in the exhibit?
A. ADU
B. ECU
C. RICO
D. UCPS
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved