Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-551 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-551 Sample Questions:

1. Click on the Exhibit button.

According to the exhibit, what is the maximum number of external alarm cables used to monitor the BTS environment?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: A

2. In which order should the modules represented in the DDU be switched on during the procedure of powering on the GSM BTS 18020?
A. ECU, Digital/RICO, RF0, RF1
B. Digital/RICO, RF0, ECU, RF1
C. RF0, RF1, ECU, Digital/RICO
D. ECU, RF0, RF1, Digital/RICO
Answer: A

3. Click on the Exhibit button.

Using the information in the exhibit, calculate the ground resistance for a fully equipped GSM BTS 18010?
A. 604kg/m
B. 725kg/m
C. 800kg/m
D. 931kg/m
Answer: D

4. Click on the Exhibit button.

What is the effect in the BTS when the Circuit Breakers (CB), CB1 and CB3, are off?
A. Heater 1 is off.
B. Rectifiers in slots 1-2 are off.
C. The entire heating system is off.
D. Only rectifiers 3 and 4 are operational.
Answer: D

5. Click on the Exhibit button.

In which order should the Circuit Breakers (CBs) in the exhibit be switched on when powering on the GSM BTS 18010?
A. CB0 / CB1 / CB2 / CB3
B. CB1 / CB0 / CB2 / CB3
C. CB1 / CB3 / CB0 / CB2
D. CB3 / CB1 / CB0 / CB2
Answer: C

6. Why is the GSM BTS 18020 secured on the Nortel plinth?
A. in case of seismic activity
B. in case of greenfield installation
C. in case of BTS S8000 swap
D. in case of roof terrace installation
Answer: C

7. How is the GSM BTS 18020 secured to the floor?
A. with two M10 bolts
B. with two M12 bolts
C. with four M10 bolts
D. with four M12 bolts
Answer: C

8. What is the operational state when the PCMx LED is red?
A. PCM ok
B. PCM NOK
C. Synchro ok
D. PCM in Test
Answer: B

9. What is the operational state when the Abis LED is blinking?
A. level 2 is ok
B. no level 2 with the BSC
C. downloading in progress
D. software downloading failure
Answer: C

10. Click on the Exhibit button.

According to the exhibit, what is the value of the TEI?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
Answer: A

11. Where can the setting of the T1 PCM in the ICM Board be found?
A. in Switch 10
B. in Switch 11
C. in Switch 0 to 7
D. in the IFM Switch
Answer: A

12. Click on the Exhibit button.

What is the connector in the exhibit?
A. ICM Synchronization
B. PCM Synchronization
C. Internal Synchronization
D. External Synchronization
Answer: D

13. What are the installation and commissioning phases?
A. installation / power up and visual checks / on-line tests
B. installation / power up and visual checks / fault isolation
C. power up and visual checks / on-line tests / fault isolation
D. installation / power up and visual checks / on-line tests / fault isolation
Answer: A

14. What is the GSM Outdoor version of the BTS 18000 called?
A. GSM BTS 18010
B. GSM BTS 18020
C. GSM BTS 18020 MCPA
D. GSM BTS 18000 Combo
Answer: B

15. What is the maximum tolerance allowed by a GSM BTS 18020 being installed on a level-floor surface?
A. 5mm over 2m (0,2? over 78?)
B. 10mm over 1m (0,4? over 39?)
C. 2mm over 5m (0,08? over 195?)
D. 10mm over 5m (0,4? over 195?)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved