Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-544 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-544 Sample Questions:

1. Which feature is part of the alarm count panel?
A. Alarms with a warning severity are not shown.
B. A summary of all critical alarms may be obtained.
C. An annotation may be made from the alarms count panel.
D. Alarms may be acknowledged from the alarms counts panel.
Answer: B

2. Under which of the following in the topology tree is the Alarms node found?
A. Inventory
B. Performance
C. Network Events
D. Fault Management
Answer: D

3. Which action may be used to display the icon of the managed object that is the source of a given alarm?
A. From the alarm popup menu, select Show Map.
B. Double-click on the alarm and select Show Map Detail.
C. From the alarm popup menu, select Show Managed Object.
D. Double-click on the alarm and select Managed Object Detail.
Answer: A

4. Which of the following is true for events that are received from devices that are not part of Integrated EMS inventory database?
A. The IEMS will temporarily add the source device to the inventory.
B. These events have a source field value of Unrecognized Device.
C. The IEMS application assigns these events a logkey value of IEMS601.
D. The IEMS application will propagate these events to alarms with a minor severity.
Answer: C

5. Which protocol is used to establish an Operator Client session from the IEMS into the Multi-service Data Manager?
A. SSH
B. Telnet
C. HTTPS
D. SNMPv3
Answer: C

6. Which Network Element requires its GUI element manager application to be installed on the client?
A. STORM
B. Call Agent
C. ERS 8600
D. MSS 15000
Answer: C

7. Which statement is true for performing IEMS application upgrades in a dual server (HA) environment?
A. During the upgrade, neither server is in service.
B. The upgrade must first be performed on the active server.
C. A failover must not be performed until both servers are upgraded.
D. Upgrades are performed on the standby server, while the active server is in service.
Answer: D

8. How many simultaneous sessions of each of the four supported Northbound fault streams are supported?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: C

9. Which two must be provisioned on the IEMS in order to set up a Northbound SNMP fault stream? (Choose two.)
A. the directory of the SNMP trap destination host (Managerdir)
B. the MAC address of the SNMP trap destination (Managermac)
C. the IP address of the SNMP trap destination host (Managerhost)
D. the port number of the SNMP trap destination host (Managerport)
Answer: CD

10. Which Servman command can be issued to start the IEMS server application?
A. start IEMS
B. servstart IEMS
C. startserv IEMS
D. servman start IEMS
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved