Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-537 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-537 Sample Questions:

Q: 1 Which group of four network management interfaces is used to access a Multiservice Switch 15000?
A. IP, telnet, FMIP, local
B. local, NMS, IP, FMIP
C. datastream, telnet, local, FMIP
D. local, telnet (remote), FMIP, FTP
Answer: D

Q: 2 Which network management interface is exclusively for MDM workstation access with the Multiservice Switch 15000?
A. FTP
B. FMIP
C. Local
D. Telnet
Answer: B

Q: 3 How many simultaneous telnet sessions can be active at one time?
A. 1
B. 8
C. 16
D. 35
Answer: C

Q: 4 Click the exhibit button

Which of the following attributes of the software download (Sw Dld) component needs to be configured prior to initiating the download command?
A. filesToTransfer
B. downloadedAvList
C. avListToDownload
D. avBeingDownloaded
Answer: C

Q: 5 Which command will display all software that could be removed (erased) from the Multiservice Switch 15000 disk file system?
A. tidy sw
B. tidy -q sw
C. tidy -all prov
D. remove Sw AV/named_version
Answer: B

Q: 6 Which command is used to show all the software applications on the hard drive of a Multiservice Switch 15000?
A. d sw av
B. d -p sw
C. d sw avl
D. l sw av/*
Answer: D

Q: 7 What is the component name that represents an instance of a Media Gateway 15000?
A. Logical Processor (LP)
B. TDM Access Group (TAG)
C. Basic Rate Access Group Server (BRAGS)
D. Narrowband Services Trunk over ATM (NSTA)
Answer: D

Q: 8 Click the exhibit button.

What network element does the IP Address and UDP Port number as shown by operational attribute mgcMid identify?
A. Gateway Controller (GWC)
B. CS2000 Management Tool (CMT)
C. Media Gateway 15000 (MG 15000)
D. Communication Server (CS2000/CS2000-c)
Answer: A

Q: 9 As of software release PCR 7.1, what is the only Connection Control protocol supported between the Media Gateway 15000 and its associated Gateway Controller (GWC)?
A. SIP
B. PPVM
C. ASPEN
D. H.248/MEGACO
Answer: D

Q: 10 Click the exhibit button.

How many Carrier Grade Media Gateway 15000s in the exhibit can be configured on the Multiservice Switch 15000 shelf?
A. 6
B. 8
C. 14
D. 16
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved