Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-504 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-504 Sample Questions:

1. Which mechanism provides service separation for OEL-2 based VPNs?
A. TDI
B. I-SID
C. PBT MAC
D. C-Tag + P-Tag
Answer: A

2. Which mechanism provides service separation for 802.1ad based VPNs?
A. P bit
B. P-Tag
C. C-TAG
D. MiM header
Answer: B

3. Which mechanism provides service separation for 802.1ah PBB-based VPNs?
A. TDI
B. I-SID
C. B-VID
D. C-TAG
Answer: B

4. Which one of the following features consists within the PBT Trunk group protection?
A. No reversion is possible
B. Static Primary PBT Trunk
C. Dynamic Backup PBT Trunk
D. Dynamic Primary PBT Trunk
Answer: B

5. Which mechanisms are used when PBT Trunks forward traffic?
A. IP Address + MAC
B. Port MAC + PBT MAC
C. PBT VLAN + Port MAC
D. PBT MAC + PBT VLAN
Answer: D

6. Which MERS 8600 component processes 802.1ag Ethertype Frames for the PBT Trunks?
A. UNI
B. Super Mezz
C. R Module Processor
D. ESM 8668 port Processor
Answer: B

7. Which hardware requirement for the MERS 8600 will enable the use of PBT?
A. ESM 8668
B. ESM 8692
C. 8692 without Super Mezz
D. 8630 and/or 8683 R Modules
Answer: D

8. Which of the following is true regarding PBT Trunks?
A. PBT Trunks rely on STP for resiliency.
B. PBT Trunks are addressed to port MACs.
C. A PBT trunk uses a single bidirectional PBT VLAN.
D. A PBT Trunk consists of a pair of unidirectional PBT VLANs.
Answer: D

9. A Carrier is creating OEL2 TLS-Switched VPN service for a Customer. All port-based VLAN provisioning has already been completed. Under which OEL2 parameter would you reference the SP-VLAN that the VPN traffic will be forwarded through the CE Core?
A. UNI
B. TDI
C. UNI End-point
D. TDI End-point
Answer: B

10. A Customer wishes to separate its traffic, based on its 802.1Q VLAN ID upon ingress to the CE Network. Which UNI type is required to support this?
A. Q-n-Q1
B. Q-n-Q2
C. TLS-Switched
D. TLS-Transparent
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved