Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-502 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-502 Sample Questions:

1. Which statement is true about the relationship between facilities and equipment on the OPTera Metro 3000?
A. Facilities are the individual signal ports located on an equipment circuit pack card.
B. Facilities are the buildings or locations where the OPTera Metro equipment is installed.
C. Facilities are the I/O modules associated with the circuit pack located in the corresponding slot on the shelf.
D. OPTera Metro 3000 recognizes equipment specifications but allows the facilities option to determine maximum capacities.
Answer: A

2. You have a three-node USPR network with OC-12 line rate. Which pass through cross-connect is valid?
A. fromAID = OC12-11-1; toAID = DS3-9; CCT = 2WAY
B. fromAID = OC12-11-1; toAID = OC12-12-1; CCT = 2WAYPR
C. fromAID = OC12-11-1-1-1; toAID = OC12-12-1-1-1; CCT = 2WAY
D. fromAID = OC12-11-1-1-1; toAID = OC12-12-1-1-1; CCT = 2WAYPR
Answer: C

3. You want to reprovision a shelf with DS3s instead of DS1s. How do you delete a PSC from an OPTera Metro 3500 shelf?
A. All DS1 facilities must be put out-of-service before the PSC can be put out-of-service and deleted.
B. All DS1 and DS3 facilities must be put out-of-service before the PSC can be put out-of-service and deleted.
C. All DS1 facilities and equipment must be put out-of-service and deleted before the PSC can be put out-of-service and deleted.
D. All DS1 and DS3 facilities and equipment must be put out-of-service and deleted before the PSC can be put out-of-service and deleted.
Answer: C

4. One NE on an OPTera Metro 3500 network is having problems being accessed from a remote NP. What is the problem?
A. The NE is not on the NP's SOC.
B. The wrong date and time is set for the afflicted NE.
C. The afflicted NE has a non-unique system identifier.
D. The IP address of the afflicted NE is on the wrong subnet.
Answer: C

5. You are fibering a Band 1 OMX module. How is the "Channel 1 Add port" utilized in order to allow Band 1 Channel 1 traffic signals to be added and dropped at a site?
A. This port is connected to the Band 1 OMX module OTS out port.
B. This port is connected to the Band 1 Channel 1 drop port of the Band 1 OMX module.
C. This port is connected to the receive port of a Band 1 Channel 1 OC-48 optical circuit pack.
D. This port is connected to the transmit port of a Band 1 Channel 1 OC-48 optical circuit pack .
Answer: D

6. You have a protected four-channel DWDM implementation on the OPTera Metro 3500 platform. What is the minimum number of OMX modules required at the terminal site?
A. one
B. two
C. three
D. four
Answer: B

7. You are dispatched to solve a problem with an OPTera Metro 3000 network. You checked the fiber connections and found that the fiber pair from slot 11 on one shelf is always connected to slot 12 of the next shelf. Which network topology has been configured?
A. UPSR configuration
B. Linear ADM configuration
C. Folded-Ring configuration
D. Matched-Node configuration
Answer: A

8. Which timing source is best quality for use at the head-end in an OPTera Metro 3500 network?
A. SMC quality line source
B. ST4 quality BITS source
C. ST2 quality BITS source
D. internal timing from VTX-48
Answer: C

9. A customer requests eight EIM bridge ports on an OPTera Metro 3300 shelf that has an OC-12 line rate.
Which combination of I/O modules and circuit packs is required?
A. EIM circuit packs in slots 3, 4, 5, and 6 and the RIO with the Ethernet adapter modules P2 and P4
B. EIM circuit packs in slots 3, 4, 5, and 6 and the LIO with the Ethernet adapter modules P2 and P4
C. EIM circuit packs in slots 7, 8, 9, and 10 and the RIO with the Ethernet adapter modules P2 and P4
D. EIM circuit packs in slots 7, 8, 9, and 10 and the LIO with the Ethernet adapter modules P2 and P4
Answer: C

10. You have DS3 circuit packs installed in slots 7 and 8 in an OPTera Metro 3300. Which BNC connectors should you use to connect the incoming and outgoing signals?
A. port 2 on the left I/O
B. port 2 on the right I/O
C. port 7 on the top I/O
D. port 7 on the left I/O
Answer: A

11. A new application was introduced to manage the OPTera Metro 3500. What is the application called?
A. BCC
B. PCGUI
C. Preside Site Manager
D. Preside System Manager
Answer: C

12. What are three functions of the MTX circuit pack? (Choose three.)
A. DS1 mapping
B. DS3 mapping
C. shelf communications and alarms
D. optical connectivity at the OC-3 rate
E. synchronization and bandwidth management
Answer: ADE

13. A Remote Alarm(s) alarm is raised on the SP. Which event has occurred?
A. The NP has been removed.
B. The SP is not in the NP's SOC.
C. An NP facility, such as a COLAN port, has failed.
D. The SP has detected an unauthorized remote login attempt.
Answer: C

14. Which connectors are available on the Top I/O on the OPTera Metro 3400?
A. DS1 connectors for ports 1 through 28
B. DS1 connectors for ports 29 through 84
C. BNC connectors for DS3s in slots 7 through 10
D. BNC connectors for ports 2 and 3 for DS3x3 circuit packs
Answer: D

15. The NOC has lost association to an OPTera Metro 3000 shelf. Which method should you use to access the affected shelf?
A. select the icon on the user interface and click Connection, Refresh
B. connect a PC directly to the SP using a modem cable and log in to the shelf
C. log in to the NP that has this shelf in its span of control and then log in to the shelf
D. from the user interface, log in to a neighbor node and then log in to the problem shelf
Answer: B

16. A client has a two-node OC-48 Linear 1+1 network. What happens to 2WAY traffic if a Loss of Signal (LOS) is detected on OC48-11 on NE 1?
A. Transmit traffic is switched to OC48-12 at NE 2. Receive traffic is maintained for OC48-11 on NE 2.
B. Transmit traffic is switched to OC48-12 on NE 1. Receive traffic is maintained for OC48-11 on NE 2.
C. Transmit and receive traffic is switched to OC48-12 on NE 2. Transmit traffic is maintained for OC48-11 on NE 1.
D. Transmit and receive traffic is switched to OC48-12 at NE 1. Transmit and receive traffic is switched to OC48-12 on NE 2.
Answer: D

17. Click the Exhibit button.

A DS3 signal is connected to port 4 on an OPTera Metro 3300. What is the signal flow through the shelf?
A. LIO, LEX, DS3 in slot 3, VTX, optical line card
B. LIO, LEX, DS3 in slot 5, VTX, optical line card
C. RIO, REX, DS3 in slot 3, VTX, optical line card
D. RIO, REX, DS3 in slot 5, VTX, optical line card
Answer: C

18. The DS1-4 mapper has failed and traffic has switched to the DS1-3 protection mapper. When you replace the DS1-4 mapper, the green Status LED does NOT light up. What should you do next?
A. reseat the PSC and DS1-3
B. wait for the five minute Wait-To-Restore period to end
C. check for bent pins on the slot and reseat the mapper
D. release the DS1 protection switch initiated by the PSC
E. wait for five minutes while the new circuit pack auto-upgrades
Answer: B

19. Which two characteristics describe the VTX equipment protection scheme? (Choose two.)
A. VTX-13 and VTX-14 support both BITSOUT-A and BITSOUT-B.
B. It has 1:1 non-revertive switching synchronization and bandwidth management functions.
C. It has an independent synchronization and bandwidth management equipment protection switching scheme.
D. Latch open detection places the VTX circuit pack out-of-service and switches synchronization and bandwidth management activities.
Answer: CD

20. An OPTera Metro 3300 is equipped with two iPT circuit packs. What is the maximum number of additional iPT circuit packs that you can add to the shelf?
A. one
B. two
C. three
D. four
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved