Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-501 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-501 Sample Questions:

1. A field technician needs to replace a circuit pack that is specific to band 6, channel 4. Which type of circuit pack would you need to dispatch to the field technician?
A. OCI
B. OCM
C. OMX
D. OCLD
Answer: D

2. You are configuring shelf 5, band 6 on an OPTera Metro 5200. What would be the benefit of configuring the shelf to use DHCP?
A. To connect a router to the OPTera Metro 5200 shelf.
B. To enable clients to receive an IP address for accessing the Internet.
C. To allow the direct connection of a PC to the OPTera Metro 5200 shelf.
D. To enable servers to have connectivity to the OPTera Metro 5200 network.
Answer: C

3. You need to log in to an OPTera Metro shelf using the TL1 interface. Which is the appropriate command?
A. LOGIN:[TID]:<UID>:[CTAG]::<PID>
B. ACT-USER:[TID]:<UID>:[CTAG]::<PID>
C. ACT-LOGIN:[TID]:<UID>:[CTAG]::<PID>
D. LOGIN-USER:[TID]:<UID>:[CTAG]::<PID>
Answer: B

4. You have been instructed to make a Passthrough connection on shelf X for Band 1, channel 3 for a Gigabit connection, which needs to be changed from unprotected to protected. This shelf already has the following cards:
OCI11(Equipment=IS; Facility=OOS);
OCLD3&16(Equipment=IS; Facility=OOS).
Which of the following actions is required?
A. Create a connection specifying Mode = Passthrough, Protocol = nil; Make OCLD3&16 Facilities IS
B. Create a connection specifying Mode = Passthrough, Protocol = nil; Make OCI11 + OCLD3&16 Facilities IS
C. Create a connection specifying Mode = Passthrough, Protocol = Gigabit Ethernet; Make OCLD3&16 Facilities IS
D. Create a connection specifying Mode = Passthrough, Protocol = Gigabit Ethernet; Make OCI11+ OCLD3&16 Facilities IS
Answer: C

5. A maintenance activity has just concluded on a shelf in your system. You notice that one of your OCLD's is now reporting a significant drop in RX optical power from the Rx optical power prior to the maintenance activity. What is the most likely cause of this problem?
A. Defective OCLD
B. Improper fiber cleaning
C. Defective subtending equipment
D. Degraded fiber condition between remote shelf and subtending equipment
Answer: B

6. Given an alarm on an OCI circuit pack, which resource would offer the step-by-step procedure to address this situation?
A. Surveillance Tab
B. Nortel Technical Practices (NTP)
C. Application and Planning Guide (APG)
D. Emergency Recovery (ER)
Answer: B

7. You have received a call from a field technician who requires the correct setting for a light meter to determine the optical power from an OPTera Metro 5200 shelf to another OPTera Metro 5200 shelf. What is the correct setting?
A. 850 nm
B. 1310 nm
C. 1550 nm
D. 1610 nm
Answer: C

8. What is the total protected optical system capacity for the OPTera Metro 5200 utilizing 2.5 Gbit/s circuit cards?
A. 60 Gbit/s
B. 80 Gbit/s
C. 120 Gbit/s
D. 160 Gbit/s
Answer: B

9. A customer requires a cost effective point-to-point DWDM solution to transport 32 unprotected OC-3 (STM-1) signals. How many bands and what type of OCI cards would you use?
A. 1 band; each shelf using 8 SRM OCI cards
B. 2 bands; each shelf using 4 SRM OCI cards
C. 8 bands; each shelf using 4 OCI 622 Mbps cards
D. 4 bands; each shelf using 8 OCI 622 Mbps cards
Answer: A

10. You are assembling a hubbed-ring network. Prior to connecting shelves, what is your most critical consideration?
A. It has two terminating sites at each end and sites with OADM shelves in the center.
B. East terminal shelves have a one-to-one correspondence with the west terminal site.
C. The same wavelength band is assigned to a terminal shelf and its corresponding OADM shelf.
D. Shelves in the OADM sites have a one-to-one correspondence with the configuration that includes two terminal sites
Answer: C

11. When configuring a linear OADM network, what must be considered when applying the system layout?
A. It has two terminal sites with a one-to-one correspondence.
B. It has two terminating sites at each end with OADM sites in the center.
C. It includes a terminal site with two OPTera Metro shelves and two OADM sites.
D. East terminal shelves have a one-to-one correspondence with west terminal shelves.
Answer: B

12. You are configuring a linear OADM and a meshed ring network. What must be considered when applying the system layout?
A. Both linear OADM and meshed ring support protected and unprotected connections.
B. Linear OADM supports only protected connections while a meshed ring supports only unprotected connections.
C. Linear OADM supports only unprotected connections while a meshed ring supports only protected connections.
D. Linear OADM supports only unprotected connections while a meshed ring supports both protected and unprotected connections.
Answer: D

13. A field technician has reported some issues while configuring a network. After determining that the configuration is a linear OADM topology, which limitation may not have been considered?
A. A maximum of eight sites is allowed.
B. Only unprotected connections are supported.
C. Both protected and unprotected connections are supported.
D. The same wavelength band cannot be used for more than one terminal shelf pair.
Answer: B

14. Click the Exhibit button.

Which type of OPTera Metro 5200 configuration is displayed in the exhibit?
A. Meshed ring
B. Hubbed-ring
C. Linear OADM
D. Dual hubbed-ring
Answer: D

15. How many protected channels can you have in a three shelf, single ring, single-banded mesh configuration?
A. 3
B. 4
C. 6
D. 12
Answer: B

16. You have configured 7 sites in a meshed ring network. You have a total of 24 OADM shelves. How many OADM shelves and sites can you still configure before reaching the network maximum?
A. 8 OADM shelves and 2 sites
B. 8 OADM shelves and 4 sites
C. 16 OADM shelves and 2 sites
D. 16 OADM shelves and 4 sites
Answer: C

17. Given the following scenario:
Shelf 1 Band 1 Site 1 Hubbing group 1,
Shelf 2 Band 2 Site 1 Hubbing group 1,
Shelf 3 Band 3 Site 2 Hubbing group 2,
Shelf 4 Band 2 Site 2 Hubbing group 2,
Shelf 5 Band 1 Site 3 Hubbing group 3,
Shelf 6 Band 3 Site 4 Hubbing group 4.
Which type of configuration has been created?
A. Meshed ring
B. Hubbed-ring
C. Dual hubbed-ring
D. Linear point-to-point
Answer: A

18. You are inspecting an OFA shelf, which is no longer visible via the System Manager. The Maintenance Panel on this shelf shows the following Indicator lamps:
Critical - OFF, Major - OFF, Minor - OFF, ACO - OFF,
10BaseT 1X(cable connected) LINK - GREEN / DATA - OFF,
10BaseT 2X(no cable connected) LINK - OFF / DATA - OFF.
What would be causing this situation?
A. The 1X port has been disabled via System Manager.
B. The 2X port needs to be connected into the 1X port of a co-located shelf.
C. The ethernet cable in the 1X port should be connected to the 2X port instead.
D. Nothing is being transmitted or received over the 1X port; the ethernet ports at this end or the other end are faulty and need to be replaced.
Answer: C

19. You have just inserted 2 new OCLD cards (slot 4 & 15) and 1 new OCI card (slot13) in a shelf, which will be provisioned to carry a new protected channel. After inserting the cards you notice that the Maintenance Panel Minor Indicator Lamp turns orange. What should you do?
A. There is a problem with one of the cards; remove the cards immediately.
B. Press the ACO button on the Maintenance Panel. This will clear the alarm.
C. Press the button on the Maintenance Panel to restart the shelf. This will clear the alarm.
D. It is probably an Overhead Link Failure because you have not yet installed the corresponding OCLDs at the other end of the channel. The alarm is not a problem, ignore it.
Answer: D

20. You are analyzing a problem situation where optical channels are not functioning properly due to DWDM signaling. Which circuit pack would most likely be affected?
A. SP
B. OCI
C. OCM
D. OCLD
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved