Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-464 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-464 Sample Questions:

1.An Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 is being provisioned for MPLS as a Provider Edge (PE) device. OSPF is being used within the campus LAN.
Which parameter must be configured to identify the ERS 8600 when using OSPF and MPLS?
A.An out-of-band management interface must be identified.
B.A PE address must be configured for device identification.
C.A circuitless IP address must be configured as the Router ID for OSPF and MPLS.
D.The MPLS router ID must be the same as an IP interface address in the OSPF Backbone Area.
Answer:C

2.A client needs to configure Internet Protocol Flow Information eXport (IPFix) to export flow information on their Ethernet Routing Switch (ERS) 5530 switch as part of their security solution.
Which step must be performed first?
A.Each interface must be configured with the IP address of the security server which will receive the IPFix information.
B.An Advanced License must be installed on each of the ERS 5530 switches that will be exporting flow information.
C.Simple Network Management Protocol (SNMP) community strings must be configured for the security server which will poll the IPFix information.
D.The switch must be configured to specify the version of NetFlow messages to export.
Answer:B

3.An existing enterprise network is using Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 switches in the campus core. It has been determined that 10 Gigabit links are required to replace the existing 1 Gigabit links to the closet.
This will effect 18 connections on each of the ERS 8600 switches.
What is the best way to accomplish this requirement in each ERS 8600 chassis?
A.Replace the two existing switch fabric modules with 8394SF systems.
B.Replace the two existing switch fabric modules with 8692SF and Supermezz.
C.Replace the two existing 8616SXE modules with 8612XLRS modules.
D.Replace the six 8683XLR modules with 8612XLRS.
Answer:C

4.An enterprise network provider needs to offer a multi-tenant infrastructure and therefore implements independent networks to customers. The Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 using Virtual Router Forwarding (VRF) was chosen. After upgrading to Rls. 5.0 and installing the Supermezz modules, it is mandatory to ensure the switch will run VRF.
What are the requirements for implementing VRF on the ERS 8600 switch?
A.software Rls. 4.1, R/RS Modules, Premier Software License
B.software Rls. 5.0, R-Mode, Premier Software License
C.software Rls. 5.0, R/RS Modules, Advanced Software License
D.software Rls. 5.0, Supermezz, R/RS Modules, Premier Software License
Answer:D

5.A small business has a requirement to implement a resilient local area network. The Ethernet Routing Switch (ERS) 1600 meets the customer requirements because of its ability to run Split Multilink Trunking (SMLT). One of the remaining open questions is about the Quality of Service (QoS) capabilities of the product.
Which statement reflects the QoS capabilities of the ERS 1600 switch?
A.It uses Resource Reservation Protocol RSVP.
B.It supports 802.1p and DiffServ and the ability to Police and Shape network traffic.
C.It provides simple First In First Out (FIFO) QoS.
D.It does not need QoS when operating in an SMLT configuration.
Answer:B

6.A campus LAN core consists of two Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 switches in a redundant configuration running Split Multilink Trunking (SMLT). Currently there is only one switch fabric 8691SF for each ERS 8600 with plans to incorporate new RS modules and enable High Availability (HA-cpu) mode.
What is required to set up the switch fabric upgrade?
A.Deploy one 8692SF module for each chassis to minimize costs and enable HA-cpu mode.
B.Deploy two 8692SF modules for a single chassis configuration and enable HA-cpu mode on that chassis eliminating the need for SMLT.
C.Deploy two 8692SF modules for each chassis, replace the 8691SFs and enable HA-cpu mode.
D.Deploy two 8692RS modules for each chassis for compatibility with RS modules and enable HA-cpu mode.
Answer:C

7.The upgrade of an Ethernet Routing Switch (ERS) 8300 to Rls. 4.1 was unsuccessfully installed and you must resolve the issue. The switch is out of network service. After you perform a power-on reset of the chassis it is running Rls. 4.1; however, the chassis modules have the following light indications:
Slot 1 8308XLOnline - yellow
Slot 2 8348GTX Online - yellow
Slot 5 8394Sf Master - green
Slot 6 8394SF Master - flashing green
The results of the dir command indicate that the files p83a4100.img and p83b4100.img are present on flash on both CPUs along with the older Rls. 4.0 files.
The results of the choices command indicate that the primary image file is specified as /flash/p83a4100.img
and the secondary image /flash/p83a4000.img.
What is the most feasible cause of the unsuccessful upgrade?
A.The ERS 8300 p83b4100.img file should be booted.
B.You can not upgrade to Rls. 4.1 with two switch fabric modules in the chassis.
C.The primary image file /flash/p83a4100.img is wrong.
D.The I/O Module image file for Rls. 4.1 is not found on flash.
Answer:D

8.Click on the Exhibit button.
The Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 switch includes a means to fine tune the memory resources by allowing you to change the record allocations. You need to configure an ERS 8600 running Rls. 5.0 to be optimized for Multicast traffic. Refer to the exhibit to view the allocation description.
Which command alters the ERS 8600 to increase the default allocation of Multicast 50%?
A.config sys set multicast-resource-reservation 3073
B.config sys set record reserve MGID + 50%
C.config sys set max-vlan-resource-reservation 4096
D.config sys set show sys mgid usage
Answer:A

9.A network consisting of four Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 switches will be upgraded to release 5.0.
As part of the upgrade the CLI mode will be changed to Nortel Networks CLI (NNCLI).
Which statement describes the procedure to be used on each switch for this transition?
A.Save the config to NNCLI mode, set the flag NNCLI to true, save and reboot; then upgrade the CPUs to Rls. 5.0.
B.Upgrade the CPUs to Rls. 5.0, set the flag CLI to false, save config and reboot.
C.Upgrade the CPUs to Rls. 5.0, save the config to NNCLI mode and set the flag NNCLI to true, save and reboot.
D.Set the flag factory default to true, upgrade the CPUs to Rls. 5.0, set the flag NNCLI to true, save and reboot.
Answer:C

10.A campus network requirement is to introduce Virtual Routing and Forwarding (VRF) in the existing Ethernet Routing Switch (ERS) 8600-based core. You have to configure VRF on the ERS 8600. Which statement represents the proper order for configuring a new VRF?
A.Create a new VLAN, add an IP address, create a VRF, move the VLAN to the new VRF.
B.Create a VRF, add an IP address, create a new VLAN, move the VLAN to the new VRF.
C.Create a VRF, create a new VLAN, add an IP address, move the VLAN to the new VRF.
D.Create a VRF, create a new VLAN, move the VLAN to the new VRF, add an IP address.
Answer:D

11.A campus network has been established with four Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 switches in a switch cluster, two pairs with an Inter Switch Trunks (IST) running Split Multilink Trunk (SMLT) and Routed Split Multilink Trunk (RSMLT). The traffic filters are required to block specific source IP addresses to be forwarded through the core.
How should these filters be set up?
A.Configure the filters on the IST first before any other ports.
B.Apply the filters to all ports that receive traffic from outside the immediate switch cluster.
C.Configure the filters on the ports first and then the IST.
D.Apply the filters to the edge switches and never on the switch cluster ERS 8600 switches.
Answer:B

12.A customer with an Ethernet Routing Switch (ERS) 5530 switch is mirroring multiple ports to a single monitor port.
What happens if the mirrored traffic exceeds the bandwidth of the monitor port?
A.The traffic will be buffered until there is available bandwidth.
B.The excess traffic will be dropped randomly.
C.The excess traffic will be dropped based upon the mirror priority of the ingress port.
D.The excess traffic will be dropped based upon the port priority of the ingress port.
Answer:B

13.Click on the Exhibit button.
Which commands will configure the labeled Ethernet ports appropriately?
A.config ethernet 3/1 enable-diffserv true
config ethernet 1/1 access-diffserv true
B.config ethernet 3/1 enable-diffserv true
config ethernet 1/1 access-diffserv false
C.config ethernet 1/1,3/1 enable-diffserv true
config ethernet 1/1 access-diffserv true
D.config ethernet 1/1,3/1 enable-diffserv true
Answer:C

14.You need to prioritize all incoming traffic on untagged port 3/1 on an Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 to the Expedited Forwarding PHB traffic service class.Which command will configure the correct internal QoS level?
A.config ethernet 3/1 qos-level 4
B.config ethernet 3/1 qos-level 5
C.config ethernet 3/1 qos-level 6
D.config ethernet 3/1 qos-level phb-expedited
Answer:C

15.Click on the Exhibit button.
A filter is required on an Ethernet Routing Switch (ERS) 8600 R-mode to block traffic from Transfer Control Protocol (TCP) port 443. Using Java Device Manager (JDM), you obtain a list of available Access Control Tables (ACT) to choose from when building the filter.What is the next step in the process for creating this filter?
A.Create a new ACT as the basis for the filter to deny TCP port 443.
B.Create an ACL that links to ACTid 4090.
C.Modify the existing ACT id 4090 to specifically deny TCP port 443.
D.Modify the ACL to deny traffic to ACTid 4090.
Answer:B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved