Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-461 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-461 Sample Questions:

1. A small banking institution is operating on a University Campus. They are concerned about the 802.11b interference from the nearby dormitory. To complete their WLAN deployment, which 802.11a capable Access Point should be used?
A. 2201
B. 2220
C. 2221
D. 2230
Answer: B

2. A design team has recommended a Wireless Mesh solution for a customer's Wireless LAN application. Which major product elements will be included in the configuration?
A. WLAN Security Switch 2270 and Access Ports 2230 and 2231
B. Wireless Mobile Adapter 2201 and Optivity Telephony Manager
C. WLAN Security Switch 2201 and Access Points 2220 and 2221
D. Wireless Access Point 7220, Wireless Gateway 7250, Optivity Network Management System
Answer: D

3. A systems engineer is assisting a customer in the planning of a WLAN deployment. The customer indicates that many users will be moving around their facility while using the WLAN. What should the systems engineer ensure is provided for in the final WLAN solution?
A. streaming audio
B. connection to a wireline access point
C. line of sight positioning of access points
D. seamless routing and complete RF coverage
Answer: D

4. A designer is conducting a site survey in preparation for a WLAN deployment in a hospital environment. The designer has reviewed the hospital blueprints to understand the layout of the building and the makeup of building materials. Which building material will cause the most concern for the designer when planning for potential RF interference?
A. metal door
B. cinder block wall
C. concrete wall with rebar
D. glass wall with metal frame
Answer: C

5. In preparation for an 802.11b WLAN installation, an engineer performs an RF site survey at a customer's location. The survey reveals that RF interference can not be brought down to an acceptable level. What action should be taken to reduce the RF interference to an acceptable level?
A. Deploy AP 7220's.
B. Ensure phones are at 2.4GHz.
C. Increase the use of Bluetooth devices.
D. Deploy 802.11a networks instead of 802.11b.
Answer: D

6. A systems engineer is planning a WLAN system for a small enterprise customer and has determined the following conditions:
• Ubiquitous RF coverage is not required.
• Centralized management is not required.
• Distributed security is required.
• Cost effectiveness is a key concern.
Which configuration should the systems engineer recommend to satisfy the customer's needs?
A. A standalone solution with WLAN Access Points 2220 and 2221 combined with the WLAN Mobile adapter 2201.
B. A hybrid solution with WLAN Access Points 2220 and 2221 combined with the WLAN Mobile adapter 2201 and with security provided by the WLAN Security Switch 2250.
C. An adaptive solution with WLAN Access Points 2220 and 2221 combined with the WLAN Mobile adapter 2201 and with security provided by the WLAN Security Switch 2270.
D. A standalone solution with WLAN Access Points 2220 and 2221 combined with the WLAN Mobile adapter 2201 and with security provided by the WLAN Security Switch 2250.
Answer: A

7. A site survey for a WLAN site has been completed. Given the configuration and building materials within the facility, it is expected that a high number of Access Points will be required to ensure adequate coverage. The design team is concerned with channel overlap due to the number of access points required and has determined that 802.11a will be used. What rationale supports this choice?
A. 802.11a has more non-overlapping channels than 802.11b.
B. 802.11a uses non-overlapping channels while 802.11b does not.
C. 802.11a is better able to penetrate dense building materials than 802.11b.
D. 802.11a covers more distance than 802.11b and requires fewer access points.
Answer: A

8. A site survey is being conducted for a potential WLAN customer in a manufacturing environment. The survey team is checking four main facilities:
• facility one has multiple interior cinder block walls
• facility two has multiple interior metal doors
• facility three has multiple interior concrete walls without rebar
• facility four has multiple interior concrete walls with rebar
In which facility would you expect the survey team to find the lowest attenuation factor?
A. facility one
B. facility two
C. facility three
D. facility four
Answer: A

9. An engineer is preparing for a site survey for a customer's WLAN installation. As part of this effort, the engineer will assess the facility. What is the key purpose of this step?
A. To implement the WLAN.
B. To monitor and manage the WLAN.
C. To check for RF signal obstructions and interference.
D. To determine network requirements for coverage and throughput.
Answer: C

10. A call center is operating at about 30% of maximum agent deployment. How can a call center operating at this level affect network requirements planning?
A. Must rework the budget to choose the most inexpensive solution.
B. Must plan for adequate coverage and throughput based on 100% deployment.
C. Does not affect planning, future growth will be handled by another WLAN installation.
D. Must take into account the additional security requirements for three times as many users.
Answer: B

11. You have chosen the radio technology and locations of the access points for a very large WLAN deployment. How can adding a pilot phase to the design help at the implementation phase for this large deployment?
A. It allows you more time to research a better WLAN implementation solution.
B. It will allow you to bring all the team members up to speed on the WLAN implementation phase.
C. It allows you an opportunity to redraft your design based on the outcome of the trial from the pilot phase.
D. It will allow the design team time to bring all the team members up to speed on the WLAN implementation phase.
Answer: C

12. After a design is complete there should be more then enough information available to install the Wireless LAN. A well planned design should be followed by a smooth installation consisting of which three generalized steps?
A. installing, configuring and testing
B. installing, testing and redesigning
C. testing, ordering replacements for the defects and installing
D. safe guarding the Site Survey, verifying security and management passwords
Answer: A

13. A large lumber yard operation has an existing wired network with subnets in the business office and showroom. They wish to extend wireless access to the storage yard. There are a number of mobile users which move to and from the business office, showroom, and storage yard areas with customers. Which topology is best suited to these mobile users?
A. Ad Hoc Wireless LAN
B. Infrastructure Wireless LAN
C. Ad Hoc Wireless LAN for Roaming
D. Infrastructure Wireless LAN for Roaming
Answer: D

14. An engineer is preparing for the RF site survey on a new WLAN location. In order to finish the survey in a timely manner what should be done before arriving?
A. Sources of RF interference should be recorded.
B. Sources of RF inteference should be eliminated.
C. Test your laptop with its wireless card and wireless software.
D. The access point test locations should be identified by analyzing the facility floor plan.
Answer: D

15. A planning team is trying to balance the cost of installation and the required locations of the access points (APs) in a new WLAN deployment. What feature is available which can reduce the installation cost of the APs?
A. battery powered APs
B. Power over IP (PoIP)
C. Power over Ethernet (PoE)
D. Power over AP (PoAP)
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved