Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-458 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-458 Sample Questions:

1. You are configuring a Succession Communication Server (SCS) 1000 system with a CallPilot Rls. 4.0 server. On which Media Gateway and Media Gateway Expansion slots can you install the CallPilot MGate card?
A. Media Gateway slots 1, 2, or 3
Media Gateway Expansion slots 7, 8, or 9
B. Media Gateway slots 1, 2, or 3
Media Gateway Expansion slots 8, 9, or 10
C. Media Gateway slots 2, 3, or 4
Media Gateway Expansion slots 7, 8, or 9
D. Media Gateway slots 4, 5, or 6
Media Gateway Expansion slots 7, 8, or 9
Answer: A

2. CallPilot networking supports the exchange of different types of messages and message attachments.
For the CallPilot server to support fax and text messages, which networking protocol should you
recommend?
A. Enterprise Networking
B. Voice Profile for Internet Messaging (VPIM)
C. Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) Networking
D. Open Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) and Integrated AMIS Networking
Answer: B

3. How are the physical hard drive pairs configured for a Redundant Array of Independent Disks (RAID) system in a 1002rp CallPilot Rls. 4.0 server?
A. hard drives 0 and 3, 1 and 4, and 2 and 5
B. hard drives 0 and 1, 2 and 3, and 4 and 5
C. hard drives 1 and 4, 3 and 6, and 5 and 8
D. hard drives 1 and 4, 2 and 5, and 3 and 6
Answer: D

4. What are three advantages of having Redundant Array of Independent Disks (RAID) Level 1 in a 1002rp CallPilot Rls. 4.0 server? (Choose three.)
A. Hard drive capacity increases.
B. This level prevents loss of information and system down time.
C. Drives are hot-swappable and the primary disk array serves as system backup copy.
D. In case of a single drive failure, the failed drive can be replaced without a system shutdown.
E. One disk serves as the backup copy of the other disk. If one drive fails, the other automatically replaces it.
Answer: BDE

5. Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) Networking uses the TCP/IP protocol to exchange messages over data networks. Simple Message Transfer Protocol (SMTP) is a way to move e-mail from server to server on a TCP/IP network. Most e-mail systems that send mail over the Internet use SMTP to send messages. Which protocols can retrieve messages with an e-mail client?
A. Post Office Protocol (POP) and Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME)
B. Post Office Protocol (POP) and Internet Mail Access Protocol, version 4 (IMAP4)
C. Extended Simple Mail Transfer Protocol (ESMTP) and Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME)
D. Extended Simple Mail Transfer Protocol (ESMTP) and Internet Mail Access Protocol, version 4 (IMAP4)
Answer: B

6. A site has a CallPilot Rls. 4.0 server connected to a Meridian 1/Succession switch. Network Message Service (NMS) uses the signaling capabilities of ISDN. Which ISDN trunk can complete the call?
A. ISDN Primary Rate Access (PRA) and ISDN Signaling Link (ISL) trunk
B. Non-Primary Rate Access (Non-PRA) and ISDN Signaling Link (ISL) trunk
C. ISDN Primary Rate Access (PRA) and Non-ISDN Signaling Link (Non-ISL) trunk
D. Non-Primary Rate Access (Non-PRA) or Non-ISDN Signaling Link (Non-ISL) trunk
Answer: A

7. A CallPilot is connected to a Communication Server (CS) 1000 with multiple Media Gateway cards. The Media Gateway #1 card has failed and must be replaced. Which two answers apply to this replacement? (Choose two.)
A. The CallPilot must be shut down.
B. The CS channels must be busied.
C. The Media Gateway card is hot-swappable.
D. The dip switch settings on the Media Gateway cards are always the same.
Answer: CD

8. You are in the process of upgrading your CallPilot Rls. 1.07 to Rls. 4.0 and have completed the 1.07 pre-check. What should you do next to continue the upgrade?
A. Upgrade directly to CallPilot Rls. 4.0.
B. Updating the Windows NT operating system.
C. Upgrading CallPilot from Rls. 1.07 to Rls. 2.02.
D. Installing performance enhancement packages.
Answer: B

9. You currently have a Communication Server (CS) 1000 with a 201i CallPilot platform running version Rls. 3.0. You need to upgrade this system to CallPilot Rls. 4.0. What must you do to upgrade?
A. Install and run the upgrade wizard.
B. There is no upgrade path from 3.0.
C. You must replace the 201i system with a 702t.
D. You must replace the 201i system with a 703t.
Answer: A

10. You are upgrading CallPilot Rls. 1.07 to Rls. 4.0. As part of the upgrade process, you are migrating CallPilot Rls. 1.07 platform from 201i to 703t. How many keycode set(s) are required and what are the requirements to successfully upgrade? (Note: software upgrade is from CallPilot Rls. 1.07 to Rls. 4.0.)
A. One keycode set.
Perform platform migration.
Upgrade 703t to CallPilot Rls. 4.0.
B. Three keycode sets.
Both servers must be running CallPilot Rls. 1.07 before performing the platform migration.
Perform platform migration.
Upgrade 703t to CallPilot Rls. 4.0.
C. Two keycode sets.
Both servers must be running CallPilot Rls. 1.07 before performing the platform migration.
Perform platform migration and upgrade 703t to CallPilot Rls. 4.0 at same time.
D. Two keycode sets.
Upgrade 201i to Rls. 2.0.
Perform platform migration and upgrade 703t to CallPilot Rls. 4.0 at same time.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved