Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-457 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-457 Sample Questions:

1. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. Hackers use several methods to attack systems that are connected to the Internet. The company has requested that networking between servers have high security. Which three should be used to ensure high network security? (Choose three.)
A. SSL encryption
B. AMIS networking
C. SMTP authentication
D. Enterprise networking
E. VPIM networking using SMTP authentication
Answer: ACE

2. A customer plans to install a large Succession 1000M Rls. 4.0 system and two small Succession 1000M Rls. 4.0 systems at two remote sites. Each Succession system will have a CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 server. They want to use Enterprise Networking to connect all CallPilot servers on each of the Succession systems.
Which report can be created in CallPilot Reporter to best reflect the efficiency of the CallPilot server network attributes at the Main Office (MO)?
A. Productivity Network report
B. Network Channel Usage report
C. Network Activity report highlighting blocked attempts
D. Open Network Activity report highlighting blocked attempts
Answer: C

3. A customer has CallPilot Rls. 4.0 and 3.0 servers in several locations. They want to centrally administer and manage all sites with valid data. They would like to be alerted should the CallPilot network have any problems. Which application should be implemented to accomplish this?
A. My CallPilot
B. pcAnywhere
C. Crystal Reports
D. CallPilot Reporter
Answer: D

4. A customer plans to install multiple CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 servers into their Private Branch Exchange (PBX) network. On the planned CallPilot server that will be located at their headquarters, they want to create several menus, and want callers to be able to access the auto attendant at any time in the menu.
What is the best and least time consuming procedure for making the auto attendant available for all of the planned menus?
A. Create an auto attendant application for each application.
B. Copy the Thru-Dial application block into each menu application.
C. Create a Thru-Dial application for each menu to route to the Auto-Attendant.
D. Create one auto attendant application and import this application into all the menu applications.
Answer: D

5. A customer is planning a new multi-site CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 solution. They want to use Enterprise or Voice Profile for Internet Mail (VPIM) Networking to connect the CallPilot systems. They require that the CallPilot solution support name dialing for remote addresses. Using CallPilot Manager, which configuration should you recommend?
A. Names Across the Network
B. Message Delivery Configuration
C. Message Network Service (NMS)
D. Message Networking Configuration
Answer: A

6. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. They use central site
administration. Occasionally the main administrator needs to give OS administrative control to a remote administrator using dial-up. What is pre-loaded on the server that makes this possible?
A. My CallPilot
B. CallPilot Manager
C. Any IP connected PC
D. Remote Desktop Client/pcAnywhere 11 host
Answer: D

7. A customer plans to install multiple CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 servers, a separate web server for CallPilot administration, and the My CallPilot application into their Private Branch Exchange (PBX) network. They want to use Application Builder to create a customized fax application to meet their fax needs. Once the fax application is created they want to reuse some parts of that application in another application.
Which two procedures will allow the call handling functions to be used in another application? (Choose two.)
A. Save the fax application under a different ID and assign different channels to it.
B. Save the fax application under a different ID and assign the same channels to it.
C. Copy the blocks that you want to reuse from the fax application and paste them into another application.
D. Save the group of call handling functions that you want to reuse as a separate application, and then
import the small application into other applications that require the same call handling functions.
Answer: CD

8. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers in four locations. They use central site administration. They need report data to understand their server's behavior. What are two benefits derived from report analysis? (Choose two.)
A. Total daily voicemail use
B. Relative expense of network
C. Detect potential system problems
D. Monitor system usage and system security
Answer: CD

9. A customer has CallPilot Rls. 4.0 servers located in several locations. They have requested central site administration for all locations. Which two features/services will accomplish this? (Choose two.)
A. CallPilot Manager
B. pcAnywhere software
C. Directory synchronization feature
D. Dedicated stand-alone MS Windows Web-based server
Answer: AD

10. A customer plans to install multiple CallPilot Rls. 2.x/3.0/4.0 servers, a separate web server for CallPilot administration, My CallPilot, and CallPilot Reporter into their Private Branch Exchange (PBX) network. They want to use Audio Messaging Interface Specification (AMIS) and Enterprise Networking solutions to connect all the CallPilot servers. They also require CallPilot Reporter to determine whether AMIS and Enterprise Networking have access to sufficient channel resources for the networking traffic load. Which report meets their needs?
A. Productivity report
B. Networking Activity report
C. Service Quality Detailed report
D. Open Networking Activity report
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved