Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Nortel 920-453 Exam - Cheat-Test.com

Free 920-453 Sample Questions:

1. As part of the multisite multi-CallPilot 3.0 coordination effort, network information must be gathered analyzed to ensure that there are no conflicts or oversights. Before any site in the messaging network can be implemented, information is required to coordinate with the other network administrators. Some of the information required is:
• local messaging server name
• site ID
• protocol used between a pair of sites
• dialing plan used for connecting to each site
Which connection information is required to coordinate with the other network administrators?
A. • Connection DNs (Enterprise Networking) or system access numbers (AMIS Networking)
• Simple Message Transfer Protocol/Voice Profile for Internet Messaging (SMTP/VPIM) network shortcuts (VPIM Networking)
B. • Coordinated Dialing Plan (CDP) steering codes
• Connection DNs (Enterprise Networking) or system access numbers (AMIS Networking)
• Simple Message Transfer Protocol/Voice Profile for Internet Messaging (SMTP/VPIM) network shortcuts (VPIM Networking)
C. • Electronic Switched Network (ESN) location codes
• Connection DNs (Enterprise Networking) or system access numbers (AMIS Networking)
• Simple Message Transfer Protocol/Voice Profile for Internet Messaging (SMTP/VPIM) network shortcuts (VPIM Networking)
D. • Electronic Switched Network (ESN) location codes
• Coordinated Dialing Plan (CDP) steering codes
• Connection DNs (Enterprise Networking) or system access numbers (AMIS Networking)
• Simple Message Transfer Protocol/Voice Profile for Internet Messaging (SMTP/VPIM) network shortcuts (VPIM Networking)
Answer: D

2. Which components have diagnostic tests available using CallPilot Manager on a CallPilot 3.0 system?
A. Channels, DS30X link, Time switch, disk drives, and Multi-Media Processing Cards (MPCs)
B. Channels, Media Bus, Time switch, Host Memory, and Multi-Media Processing Cards (MPCs)
C. Media Bus, Media Processing Board (MPB), Multi-Media Processing Cards (MPCs), and Digital Signal Processors (DSPs)
D. Media Bus, Channels, Multi-Media Processing Cards (MPCs), Embedded LAN (ELAN), Customer LAN (CLAN), and Digital Signal Processors (DSPs)
Answer: C

3. CallPilot 3.0 server fails to connect to the Embedded LAN (ELAN). What is the order that the diagnostic steps should be taken?
A. INI switch
Ping IP address on switch
Restart CallPilot
B. Change IP address
Verify IP address
Restart CallPilot
C. Restart CallPilot
INI Switch
Check the physical connection
D. Verify the IP address on switch
Ping IP address
Restart the CallPilot
Check the physical connection
Answer: D

4. Because the Embedded LAN (ELAN) carries critical real-time traffic between the CallPilot 3.0 server and a Meridian 1 IP Enabled (IE) switch or Communication Server for Enterprise (CS) 1000 switch, which traffic type should be allowed on the ELAN?
A. call processing traffic
B. large file transfer, backup and restore operations, and printing network traffic
C. limited number of call processing, remote control, and printing network traffic
D. remote control, large file transfers, backup and restore operations, printing, and other network traffic-intensive tasks
Answer: A

5. Given:
• A 1001rp CallPilot 3.0 server fails to connect to the Embedded LAN (ELAN).
• The CallPilot server is connected to a Meridian 1 IP Enabled (IE) or Communication Server for Enterprise (CS) 1000 switch.
• The CallPilot server has been restarted.
• The CallPilot server and the ELAN are configured correctly.
• The ping command to the CallPilot ELAN IP address fails.
• The network cable has been changed.
• The Meridian 1 IE or CS 1000 switch has been restarted making sure that the IP address is assigned.
What could be the issue?
A. The ELAN card needs to be replaced.
B. The ELAN cable needs to be replaced.
C. The Customer LAN (CLAN) IP address is missing.
D. The Customer LAN (CLAN) needs to be defined as a network adapter first.
Answer: A

6. CallPilot 3.0 can co-exist with Meridian Mail on the Meridian 1 IP Enabled (IE) switch. Which protocols are required for CallPilot to network with Meridian Mail systems?
A. • Audio Message Interchange Specification (AMIS) Networking
• Enterprise Networking
• Meridian Mail Network Gateway (MMNG)
B. • Audio Message Interchange Specification (AMIS) Networking
• Enterprise Networking
• Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) Networking
C. • Audio Message Interchange Specification (AMIS) Networking
• Simple Message Transfer Protocol (SMTP)
• Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) Networking using Meridian Mail Network Gateway (MMNG)
D. • Audio Message Interchange Specification (AMIS) Networking
• Enterprise Networking
• Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) Networking using Meridian Mail Network Gateway (MMNG)
Answer: D

7. CallPilot 3.0 expands and enhances the networking capabilities offered by Meridian Mail 11. In which three areas does CallPilot offer networking enhancements? (Choose three.)
A. site capacity
B. mailbox capacity
C. steering code capacity
D. Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) networking
E. Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) networking
Answer: ACD

8. A CallPilot 3.0 system capacity cutoff is equal to the maximum number of temporary, remote users that the local system can contain. A company's CallPilot 3.0 system capacity is set for 1,000 remote users. They have added 1,300 temporary, remote users. What is the result of exceeding the capacity of temporary, remote users?
A. The CallPilot system will reboot.
B. More mailboxes can NOT be added to the system.
C. No more messages can be delivered to remote mailboxes.
D. During the nightly audit, the remote users with the oldest time stamps are deleted in groups of 10 until the number of remote users does NOT exceed the capacity cutoff limit.
Answer: D

9. A mailbox class consists of:
• a set of mailboxes
• messaging capabilities that can be assigned only to those mailbox owners who need those capabilities
A mailbox classes governs:
• mailbox storage capacities and other resource usage controls
• dialing restrictions and permissions for CallPilot messaging features and services that use the through-dial function
What else do mailbox classes govern?
A. • date and time stampmessage delivery options
• keycoded features they are permitted to use
B. • all answering optionsmessage delivery options
• keycoded features they are permitted to use
C. • all answering optionsmessage receive options
• keycoded features they are permitted to use
D. • all message sending optionsmessage delivery options
• keycoded features they are permitted to use
Answer: B

10. A CallPilot 3.0 server can coexist with Meridian Mail 13 on the Meridian 1 IP Enabled (IE) 25.40 switch. Voice Profile for Internet Messaging (VPIM) Networking using Meridian Mail Network Gateway (MMNG) protocols can be used to network CallPilot with Meridian Mail systems. Which other network protocol(s) can be used to network CallPilot with Meridian Mail systems?
A. Enterprise Networking
B. Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) Analog Networking
C. Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) Digital Networking and Enterprise Networking
D. Audio Messaging Interchange Specification (AMIS) Analog Networking and Enterprise Networking
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved